Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ K12: ΟΜΗΡΟΣ - ΚΛΑΣΙΚΟ/ΜΙΚΡΑ 4-4



             Πρώτη στο χορό  των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων  η ομάδα μας. 4-4 στα γκολ με αντίπαλο την κοινή ομάδα του Κλασικού και μίνι με την Μικρασιατικήσ. Χορταστικό θέαμα σήμερα το μεσημέρι στο Δημ Στ Χίου , 8 γκολ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όσον αφορά την διακύμανση του σκορ- βάσει των αναλογιών αν αναλογιστούμε ότι έπαιζαν παιδιά κάτω των 12 ετών. Στα συν του αγώνα τα πολλά κορίτσια των αντιπάλων  τα οποία ανταγωνίστηκαν στα ίσια τα αγόρια και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Τα γκολ για την ομάδα μας ( που κατεβαίνει στο πρωτάθλημα Κ12  μόνο σαν ΟΜΗΡΟΣ) : 

1-0   στο  10΄  Σίσκος Στ από κοντά μετά από πάσα του Ισλαμάϊ,  1-1 στο 15΄ οι αντίπαλοι, 1-2 στο 20΄οι αντίπαλοι, 2-2 στο 23΄  ο Αργυράκης που πήρε πάσα από Στ, Σίσκο, 3-2  στο 27΄ από Στ, Σίσκο μετά από πάσα του Αργυράκη, 31΄ 3-3 οι αντίπαλοι και στο 45΄ 3-4 οι αντίπαλοι. Στις καθηστερήσεις του αγώνα ο Στ. Σίσκος μετά καλή εκτέλεση φάουλ του Ισλαμάϊ ισοφαρίζει σε 4-4. Δίκαι αποτέλεσμα.

Σύνθεση ΟΜΗΡΟΥ ( Μοντιάδης)  Σίσκος Ευαγ., Σίνα Μ., Ισλαμάϊ , Σίσκος Στ., Καρνουπάκης ,  Χρονόπουλος, Μακρίδης, Μαμαλάδης, Κερίμης, Αργυράκης, Ψαρούδης, Μοντιάδης, Χούτα, Γιαννίρης, Ντιέτσι, Πιτσόλης και Ζαντιώτης.







Και ο πάγκος των αντιπάλων σήμερα με πολλά κορίτσια



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου