Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΑΤΛΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-1


 Ισοπαλία έφερε η ομάδα μας στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος αφού δεν μπόρεσε να καταβάλει έναν σκληρό ΑΤΛΑ  ο οποίος έμεινε από  δυνάμεις στο  τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Στην πρώτη φάση του αγώνα ο ΟΜΗΡΟΣ πανηγύρισε ένα πολύ ωραίο γκολ από αυτά που πολύ σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. 1-0  Ο Χούτα,  που εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στην αριστερή συμβολή των δοκών του ΑΤΛΑ, στη συνέχεια πήρε κίνηση παράλληλη με την οριζόντια δοκό, κτύπησε στο δεξί ''γάμα''  και κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι αντίπαλοι που ήταν και τυπικά γηπεδούχοι, πίεσαν την στιγμή που η ομάδα μας έδωσε χώρους και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΑΤΛΑΣ είχε σημαντικό έρεισμα νίκης επειδή κυνηγάει τις πρώτες θέσεις για συμμετοχή στα ΄΄μπαράζ΄΄ ανόδου κατηγορίας, ενώ ο ΟΜΗΡΟΣ έπαιζε για την φανέλα.

Στο 50΄ μετά από ένα κόρνερ και σύγχυση στην εστία μας δεχτήκαμε την ισοφάριση.

Από το 50΄ και ύστερα ανέβηκε η ομάδα μας πίεσε , είχε αρκετές φάσεις και ευκαιρίες. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες μας με περισσότερες δυνάμεις  όλο  περισσότερο πίεζαν και απειλούσαν αλλά ήταν άτυχοι στις τελικές προσπάθειες. 

Σοβαρός αντίπαλος για τις 2 ομάδες η δυνατή βροχή με διαστήματα χαλαζόπτωσις στο δεύτερο ημίχρονο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις μάχες μέσα στη δυνατή βροχή!

Επόμενος αγώνας του ΟΜΗΡΟΥ και τελευταίος για φέτος, με την ''Φάρκαινα΄΄ σε 15 μέρες στην Καλλιμασιά.

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης)

Ανδρεάδης, Χαλκιάς( 80΄ Καραβάτας), Βουρνούς, Ντούγκας, Κοντός, Κόκκινος, Χαλίλι Ρεν., Χούτα, Σταυρινούδης( Λογ, τραυμ. Τσότρας), Θλιβίτης( 75΄Ψαρούδης Ι.Μ)  και Ψαρούδης Ι.Γ. Στη 18'αδα ακόμα οι: Πολίτσης,Πιτσάκης, Kετενίδης και  Κατσανίκος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου