Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ : ΝΗΡΕΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 55-68

 

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας.

Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες μας πήραν τα ηνία του αγώνα και παρά τις σοβαρές απουσίες κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα.

Δεκάλεπτα: 12-18, 11-15, 16-09, 16-26
Όμηρος( Γανιάρης Δανιήλ) Σκυριώτης 5, Κουρτάκης 6(2), Βασιλικός, Κοκκοκύρης 13(1), Βαρκάρης 9, Γανιάρης Μ 8, Μακρίδης 23(1) Λιτσάκης, Πιτσάκης 2, Κωνσταντίνου Δ 2, Κωνσταντίνου Μ και Φωτακιδης.

Έξι νίκες λοιπόν στον δεύτερο γύρο η ομάδα μας .
Εμείς από εδώ το λέγαμε εξ αρχής: " Τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν'' .
Το εγχείρημα της ανανέωσης πέτυχε χάριν στους μπασκετμπολίστες μας και τον προπονητή με την υπομονή και επιμονή τους, την πίστη τους, την σταθερότητα στις προπονήσεις και την απόδοσή τους και μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την Χρονιά.
Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στον εμβληματικό αρχηγό Οδυσσέα Μακρίδη που συνέβαλε τα μέγιστα για το καλό κλίμα στην ομάδα , την οργάνωση και την πορεία της , πρώτο στις προπονήσεις, με τεράστια προσπάθεια και καλή απόδοση σε όλους τους αγώνες.
Ιδιαίτερη μνεία στον ακούραστο και αεικίνητο έφορο μπάσκετ Γιαννούμη Γιώργο.
Δικαιωμένη πρέπει να αισθάνεται η διοίκηση και ο πρόεδρος Αριστείδης Πυκνής που προχώρησαν στην ανανέωση, αγκάλιασαν και υποστήριξαν την νέα ομάδα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι συνεχίζοντας με τους ίδιους ρυθμούς ο μπασκετικός ΟΜΗΡΟΣ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο τοπικό μπασκετικό στερέωμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου