Σάββατο 1 Απριλίου 2023

K12 ΑΓΙΑΞ 2 ( ΛΕΩΝ) - ΟΜΗΡΟΣ 3-5 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ




     Την δεύτερη τους νίκη γεύτηκαν τα μικρά παιδιά του ΟΜΗΡΟΥ σήμερα το απόγευμα στο δημ,στάδιο Χίου ( Μεζάρι)  με αντίπαλο την  αντίστοιχη ομάδα   του ΑΓΙΑΞ 2  μπροστά σε αρκετούς θεατές συγγενείς και φίλους .  Ο αγώνας άρχισε με δύο πολύ τυχερά  γκολ των αντιπάλων   κόντρα στη ροή του παιχνιδιού αφού οι μικροί μας παίκτες ήταν εμφανώς καλύτεροι του αντιπάλου. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι δικοί μας κατάφεραν να μειώσουν με ένα ωραίο γκολ του Αργυράκη μετά ασίστ του Στέφ. Σίσκου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΟΜΗΡΟΥ έβγαλαν περισσότερο πάθος και με πιο καθαρό μυαλό επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων και  πέτυχαν άλλα 4 γκολ, 2 με τον Σίσκο Σέφανο και άλλα 2 με τον πολύ αποτελεσματικό για ακόμα ένα αγώνα μικρού Αργυράκη Νίκου ( 3 γκολ σύνολο σήμερα). Οι παίκτες του Αίαντα δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω από το να πετύχουν ένα ακόμα γκολ και να μειώσουν σε 3-5. 


Ενθύμιο του αγώνα.
Πάνω από Αρ:  Καρνουπάκης Κ, Μακρίδης Κ, Σίσκος Στεφ., Μοντιάδης Δ., Ισλαμάϊ  Αντ. Μαμαλάδης Αγγ., Κερίμης Παντ., Σίνα Μαρ. και ο άξιος βοηθός Ρέππας Πολυχρ. ( από την Κ14) 
Κάτω από Αριστ.:   Χατζηαναγνώστου Γ., Σίσκος Ευαγγ., Χούτα Αγγελ.,Αργυράκης Ν., Γιαννίρης Φίλ.,Ψαρούδης Δ και Πιτσόλης Γ.  ( Στον αγώνα έλαβαν μέρος, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο , όλοι οι παραπάνω)
Συγχαρητήρια σε όα τα παιδιά όχι μόνο για την συμμετοχή και νίκη αλ'ά και για την ωραία προσπάθεια που κατέβαλαν


Επόμενος αγώνας με ΠΑΧ2 δεν έχει ορισθεί ακόμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου