Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΚΙΒΩΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-5 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


  Τη δεύτερη νίκη της εκτός έδρας ( η προηγούμενη στα Καρδάμυλα πάλι με 5 γκολ) γιόρτασε σήμερα  η ομάδα μας κόντρα στην κατώτερη του αναμενόμενου, συμπαθή ομάδα της ΚΙΒΩΤΟΥ. 'Ενας ΟΜΗΡΟΣ με πολύ καλή κυκλοφορία , συντριπτική υπεροχή, με πληθώρα τελικών προσπαθειών και με αρκετές χαμένες  ευκαιρίες που μας καρδιοκτύπησε όμως στο Α΄ημίχρονο και σε μια φάση στο 50΄ . Ένας ΟΜΗΡΟΣ με ταχύτητα και φαντασία στο  παιχνίδι με ατελείωτες επιλογές αλλά με δυσκολία στην τελική ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 
Τα γκολ:  1-0   στο 15΄ και κόντρα στη ροή του αγώνα όταν σε μια σύγχυση στην περιοχή μας ( για άλλον έναν αγώνα) κατάφεραν οι αντίπαλοι και έσπρωξαν την μπάλα στα δίχτυα μας από πολύ κοντά.
1-1 στο 30΄  όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Χούτα και  ο Χαλίλι κατάφερε από κοντά να σκοράρει.
Στο 50΄έγινε η φάση του αγώνα και μας καρδιοκτύπησε, όταν σε σουτ των αντιπάλων από κοντά ,η μπάλα βρήκε την κάτω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού , αναπήδησε πάνω στην γραμμή του τέρματος και την έδιωξαν με δυσκολία οι αμυντικοί μας.
1-2  στο  55΄ σε συνεργασία μεσοεπιθετικών βγήκε μόνος ο Χαλίλι και σκόραρε για δεύτερη φορά.
1-3 στο 60΄ ομοίως  αυτή τη φορά με εκτελεστή τον νεοεισελθόντα και εορτάζοντα σήμερα Τσότρα
1-4 στο 65΄ ομοίως και ο Τσότρας ξαναπήρε το όπλο του για δεύτερη φορά σήμερα και αυτός.
1-5 στο 80΄ για άλλη μια φορά καλοκτυπημένο κόρνερ του Χούτα , πρώτη κεφαλιά Τσότρα που διώχνει με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας, η μπάλα φθάνει στον Δαφνίτη που ψύχραιμα ολοκληρώνει την επιτυχία και σφραγίζει την νίκη με συρτό σουτ από κοντά.

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)  Πολίτσης, Θλιβίτης( 80΄ Χαλκιάς), Βουρνούς, Ντούγκας( 80΄Κατσανίκος), Κοντός, Κόκκινος( 80΄ Δαφνίτης Αλ.), Χέργκι,Χαλίλι Ρεν., Ψαρούδης Ι.Γ., Σταυρινούδης και Πιτσάκης( 50΄ Τσότρας)  Στην18άδα ακόμα οι Ψαρούδης Ι.Μ και Κετενίδης.

Η νίκη αυτή μας σταθεροποιεί στην 6άδα με 26 βαθμούς και 32 - 23 στα γκολ

Επόμενος αγώνα αυτή την Τετάρτη 26/4 στην Καλλλιμασιά με τον ΑΤΛΑΝΤΑ 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου