Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΗΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3, ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΥΜΙΑΝΩΝ



Πως είδαν τον αγώνα από το: " sportschios.gr"
Ο Ηρακλής είναι ο πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας Χίου για τη σεζόν 2013-14, καθώς επικράτησε σήμερα του Ομήρου με 0-3 στο γήπεδο της Καλλιμασιάς και σφράγισε το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 1ο μετά τη σεζόν 1997-98.
Με τη σημερινή του νίκη τελείωσε στην κορυφή με 62 βαθμούς και απολογισμό 19 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 16 γκολ παθητικό και έκανε την έδρα του απόρθητο φρούριο, μετρώντας σε 13 ματς, 12 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Όμηρος από την άλλη τερμάτισε στην 9ηθέση με 28 βαθμούς, μία από τις χειρότερες των τελευταίων ετών, έχοντας 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα των Θυμιανών ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Σαββίδη και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο μέρος, καθώς προηγήθηκε με 0-2, χάρη στα γκολ των Γούτη και Βασιλάκη, ενώ είχε και δοκάρι νωρίτερα με τον πρώτο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα να μην γίνουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τον Ηρακλή να κρατάει εύκολα το υπέρ του 0-2. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 87΄ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ζαμπετάκης Ν., με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, φτάνοντας έτσι τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και τον Γούτη να ακολουθεί με 15.
 Κάθετη του Γούτη για τον Κώστογλου, που μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, πλασάρει, αλλά διώχνει με τα πόδια ο Σκαλτσάς και στην επαναφορά σουτ και πάλι του Κώστογλου, άουτ
13΄ Σέντρα Ζαμπετάκη Ν. από δεξιά, κεφαλιά-ψαράκι του Γούτη από κοντά, αποκρούει ο Σκαλτσάς
19΄ Σουτ του Γούτη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Σκαλτσάς
20΄ Κάθετη του Κώστογλου για τον Γούτη, που βγαίνει τετ α τετ με τον Σκαλτσά, πλασάρει, αλλά η μπάλα χτυπάει στο κάθετο και φεύγει άουτ
30΄ Σέντρα του Ζαμπετάκη Ν. από δεξιά, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Γούτη, σε κόρνερ ο Σκαλτσάς
32΄ Κάθετη για τον Γούτη, δεν μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα Κοκοκύρης Γ. και Γιαζιτζόγλου και ο επιθετικός του Ηρακλή με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ανοίγει το σκορ (0-1)
42΄ Ένα-δύο Κώστογλου και Ζαμπετάκη Ν. μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να ανατρέπεται από τον Σκαλτσά και να κερδίζει το πέναλτι. Εύστοχος ο Βασιλάκης από τα 11 βήματα (0-2)
56΄ Φάουλ του Μπαστιάνου από αριστερά, κεφαλιά του Ζαχαρίου από το ύψος του πέναλτι, άουτ
61΄ Σέντρα του Ζαμπετάκη Ν. από δεξιά, προβολή εξ’ επαφής του Βασιλάκη, δίπλα από το κάθετο, άουτ
81΄ Σέντρα του Μονιού Β. από αριστερά, σουτ στην κίνηση του Ζαμπετάκη Ν., άουτ
87΄ Ωραία κίνηση και σουτ του Ζαμπετάκη Ν. έξω από την περιοχή, στα δίχτυα του Σκαλτσά (0-3)
ΟΜΗΡΟΣ: Σκαλτσάς, Μονιός Μ. (72΄ Μανιάτης), Τομάζος, Κοκοκύρης Γ. (77΄ Κοκοκύρης Δ.), Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Καϊμάκης Λ., Ζαχαρίου, Μπαστιάνος (62΄ Μαυρογιάννης), Μουλάκης, Κοκκώδης ( Από  σύνταξη μπλόγκ.Στην 18άδα ακόμα οι Έξαρχος, Μπογιατζής Στ., Αμπαζής και Κρουσουλούδης Δ.)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββίδης, Ζαμπετάκης Α., Τσαγκάτος (81΄ Κυδωνάκης Δ.), Αφεντής, Μπαλής, Τελίδης, Ζαμπετάκης Ν., Καϊμάκης Β., Βασιλάκης (72΄ Ζαμπετάκης Κ.), Γούτης, Κώστογλου (57΄ Μονιός Β.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου