Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΓΙΑ ΦΕΤΟΣ . "ΟΜΗΡΟΣ" ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΜΗΡΟΣ ( Συνεργασία ΚΑΝΑΡΗ)- ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ 4-1!!!.
Παίζοντας πιό σοβαρά τα παιδιά του Μιχάλη Χατζηδάκη με έναν Μπαστιάνο που ξεχώρησε (πετυχαίνοντας 2 γκολ και φτιάχνοντας τα άλλα δύο) πήραν δίκαια την νίκη από την καλή ομάδα του ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΝΙ και παράλληλα την " ρεβάνς" του 2-7 του πρωταθλήματος. Στο δημοτικό στάδιο Χίου και παρουσία πλήθος κόσμου η αντίπαλος προηγήθηκε στο 18΄του αγώνα.Η ομάδα μας παρά την  ψυχρολουσία κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μπαστιάνου μετά από καλοκτυπημένο κόρνερ του Αμπαζή σχετικά γρήγορα στο 24΄. Στο 40΄μεγάλη ευκαιρία με τον Αμπαζή ,κατάφεραν οι αντίπαλοι και έδιωξαν κόρνερ τελευταία στιγμή. Στο 43΄όμως ο "MVP" Μπαστιάνος έδειξε την κλάση του και πέτυχε ένα γκολ με σφραγίδα δική του στέλνοντας την ομάδα μας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1. Στο 49΄ άλλη μια ευκαιρία ο Αμπαζής από αυτές που δεν χάνοντε όταν μόνος από 1 μέτρο προ κενής εστίας κατάφερε να στείλει την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 53΄όμως ο μικρός Γεωργίτσης τα κατάφερε αφού δέχτηκε κάθετη μπαλιά του Μπαστιάνου να γράψει με υπερένταση το 3-1!. Στο 80΄ πάλι ο Μπαστιάνος ξεφεύγει των αμυντικών με περίτεχνη ενέργεια και δίνει "ασιστ" στον Κούτη που την αξιοποιεί με τον καλλίτερο τρόπο και γράφει το 4-1!!! Με την λήξη του αγώνα άρχισαν οι πανηγυρισμοί που διακόπηκαν αρκετή ώρα μετά τις απονομές και τελείωσαν στο κατάστημα που δεξιώθηκαν από την ομάδα οι παίκτες και ο προπονητής .
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΚΠΣ




Το σημερινό ιστορικό φυλλο αγώνος.
Πληροφοριακά έλαβαν μέρος όλα τα παιδιά του πάγκου της ομάδας μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STOYS PROPAIDES POY DEN EXOYME TOYS ΞΕΝΟΥS TOY XATZIDAKH PAME XALIA. GIA POION OMHRO MILAME ?

Ανώνυμος είπε...

Kai sto antriko to idio prospathoune na kanoune.Tharis kai an pezoun Kallimasiotes den tha pame kala.Kaniniste pali fetos

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΟΛΟ ΓΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΝΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΠΑΣΤΑΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΖΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Δημοσίευση σχολίου