Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"ΟΜΗΡΙΚΕΣ" ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΦΟΒ-ΟΜΗΡΟΣ 61-77

ΦΟΒ - ΟΜΗΡΟΣ 61-77
Για άλλη μια φορά ζήσαμε "ΟΜΗΡΙΚΕΣ" στιγμές σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του ΒΟΥΡΕΙΟΥ. Η ομάδα του Δημήτρη Μπόλια, η ομάδα μας,  παίζοντας με πάθος και σωστά κατάφερε να  νικήση τον ΦΟΒ για τρίτη κατά σειρά φορά. Με την σημερινή μας νίκη φτάσαμε τις 4  και έτσι η ομάδα μας πήρε το εισητήριο για τον τελικό όπου περιμένουν οι "ΙΩΝΕΣ". Οι Ίωνες έχουν 2 νίκες από την κανονική περίοδο,το πρωτάθλημα πηγαίνει στην ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 5 νίκες.
Πως είδαν τον αγώνα από το "www.sportschios.gr"
Ο Όμηρος κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά στον τελικό της Α' Ανδρών, μετά το 2004 και να διεκδικήσει με τους Ίωνες το πρωτάθλημα, μετά τη σημερινή του νίκη και ανατροπή επί του ΦΟΒ με 61-77 στο Βούρειο.
Ο ΦΟΒ έφτασε να προηγείται με 3-1 στις νίκες, αλλά τελικά οι Καλλιμασιώτες επικράτησαν με 3-4 και έτσι θα αντιμετωπίσουν τους Ίωνες, που προηγούνται ήδη με 2-0 στις νίκες από την κανονική διάρκεια, σε σειρά τελικών, με τον πρωταθλητή να πρέπει να φτάσει στις 5 νίκες. Οι τελικοί ξεκινούν το επόμενο Σάββατο 3/5 στο Κλειστό.
Στο ματς ο ΦΟΒ ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με σερί 7-0 στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Φουντουλάκο όμως να φέρνει στα ίσα την ομάδα του (11-11), αφού σημείωσε 4/4 τρίποντα στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Αμέντα έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά με 21-16. Στο 14' ο Τζιάγκας θα αποβληθεί με ντισκαλιφιέ από τον Βογιατζή για αψιμαχία με τον Φουντουλάκο. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Όμηρος θα περάσει μπροστά για πρώτη φορά στο ματς με 27-29, μετά από δύο συνεχόμενα τρίποντα του Λεγάτου και έπειτα θα βρει ρυθμό και ψυχολογία για να πετύχει ένα σερί 9-0 και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 31-38.
Στην επανάληψη ο Όμηρος έβρισκε λύσεις επιθετικά και με καλή αμυντική λειτουργία στη ζώνη, έφτασε τη διαφορά στο +14 (38-52) στα τέλη του 3ου δεκαλέπτου. Στο 31' ο Βογιατζής θα σχηματίσει ντισκαλιφιέ για δεύτερη φορά στο ματς, αυτή τη φορά στον Κώσταλο για διαμαρτυρία μετά από φάουλ που του υπέδειξε. Στη συνέχεια ο ΦΟΒ θα πιέσει  ασφυκτικά τον Όμηρο σε όλο το γήπεδο, αλλά και πάλι οι Καλλιμασιώτες είχαν λύσεις και διατηρούσαν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα, για να φτάσουν τελικά στη νίκη με το τελικό +18, που ήταν και το μέγιστο στο παιχνίδι.

ΦΟΒ-ΟΜΗΡΟΣ 61-77
Διαιτητές: Λουκαράκης-Βογιατζής
Δεκάλεπτα: 21-16, 10-22, 09-14, 21-25
ΦΟΒ (Αμέντας): Πλατής 2, Σπυράκης, Πασπαλάς 12, Κώσταλος 6, Κουιμτζής 23, Τζιάγκας 2, Μιμίδης, Κόττας 3, Αγγελίδης 8, Κουντουριάδης 1, Ζούμας 4
ΟΜΗΡΟΣ (Μπόλιας): Μοσχούρης 10(2), Ψιακής 9, Μακρίδης 9, Κέμος, Σκανδάλης, Φεγκουδάκης 4, Φλαμουράκης, Στακιάς 13, Λεγάτος 15(2), Φουντουλάκος 17(5), Χαμέτης, Φαφαλιός

Σε λίγο θα προστεθεί ΒΙΝΤΕΟ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ομηρικες στιγμες???????? χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

Ομηράρα!!! ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ GATE!!!

Nα περάσει ο επόμενος!!!!

Δημοσίευση σχολίου