Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΧΙΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-0 ( ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΗΚΕ 0-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ)

         Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις χρειάζεται και τύχη, αυτή που σήμερα δεν είχαμε. Σε ένα επιθετικό μονόλογο του ΟΜΗΡΟΥ εξελίχθηκε ο αγώνας ειδικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε στο 30΄. Ο ΑΠΟ ΧΙΟΥ ξεκίνησε καλλίτερα , είχε 2-3 καλές φάσεις μέχρι το γκολ. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές στιγμές σε σουτ των Ψαρούδη, Κούτσουρα  και Κοκοκύρη αλλά τα απέκρουσε σωτήρια  ο αντίπαλος τερματοφύλακας.  Στο δεύτερο  μισό μας δόθηκε χώρος αφού οι αντίπαλοι τραβήχτηκαν όλοι πίσω , δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κάναμε σουτ και αμέτρητες φάσεις μπροστά στα τέρματα τους , η τύχη δεν μας ήθελε και έτσι δεν ήρθε το γκολ.
ΟΜΗΡΟΣ (Κρουσουλούδης)
Συρρής Αν., Τζούμας Γ ( 70΄ Σιέττος Ν), Κοκοκύρης Δ, Κούτικας Ι., Συρρής Στ., Μπουγιούκας Ανδ, Κούτσουρας Αγγ, Βάβουζας Απ., Ψαρούδης Ι, Σωτηράκης Ισ, και Κούτσουρας Δ. Στην 18άδα ακόμα οι:  Μπολάνο Χρ., Γεροντιδάκης Κ., Τσιρίγώτης Μ, Μακρίδης Οδ,,Μαυρογιάννης Θ. και Κουφογιάννης Ισ.

Η σημερινή  ήττα μας καθηλώνει στους 17 βαθμούς, πάνω από 4 ομάδες , αλλά με την σκιά των αγώνων διαβάθμισης να πλησιάζει απειλητικά.
Η 19η  αγωνιστική το επόμενο Σάββατο μας φέρνει αντίπαλους με την ΕΝΩΣΗ  (που  ευρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας) στην Καλλιμασιά.

Σημείωση
Η ομάδα μας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ΒΕΝΕΤΗ.

Φωτο Αρχείου.
ΚΠΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου