Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑ


Πιτσικούλης......Μαλιώρας.......Σαλιόγλου....

Κουτσουλιάς .............Γούλας...........Βαβάκας

Ο Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ολοκλήρωσε το ρόστερ του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη πραγματοποίηση τεσσάρων ακόμα μεταγραφών. Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι υποθέσεις δύο ποδοσφαιριστών που εξελίχθηκαν σε μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού για την ομάδα των Λειβαδίων. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό της Δόξας Άνθιμο Πιτσικούλη, που κατάφερε να αποσπάσει το δελτίο του μόλις την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, και τον 16χρονο τερματοφύλακα Κώστα Βαβάκα που παραχωρήθηκε τελικά δανεικός, για 2 όμως χρόνια, από την Κυβέλη.

Την διαδρομή του Ηλία Φουτάκη, που μεταγράφηκε στον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ από τη ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ακολούθησε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ιστορικής ομάδας της Α τοπικής κατηγορίας: Ο 17χρονος μεσο-επιθετικός Γιάννης Μαλιώρας θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική προσθήκη «μικρού» στην ομάδα του Νίκου Κλαδιά. Παράλληλα, άλλος ένας ταλαντούχος «μικρός» πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του ΛΑΙΛΑΠΑ, αφού μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η επανεγγραφή του 16χρονου, επίσης, μεσοεπιθετικού Μπάμπη Σαλιόγλου. Ο νεαρός αθλητής δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ΑΕΧΒ, στην οποία άνηκε, τα τελευταία 2 χρόνια, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα της επανεγγραφής σε σωματείο της επιλογής του. Ο επίλογος στα μεταγραφικά της ομάδας των Λειβαδίων για την περίοδο 2010-2011 γράφεται με την παραμονή στη δύναμη της, δύο αξιόλογων αθλητών του Ηρακλή Θυμιανών. Έτσι θα συνεχίζουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΛΑΙΛΑΠΑ, ο επιθετικός Νίκος Γούλας και ο 22χρονος μέσος Παναγιώτης Κουτσουλιάς, που βοήθησαν την ιστορική ομάδα της πόλης στον πρώτο χρόνο της επανίδρυσής της.

Μετά τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Λαδικός-Ένωση, Φουτάκης-Μικρασιατική, Ψώρας-Πιτυός, Γαρδίκης-Κανάρης) ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου. Όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί στην αρχή της περιόδου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, εύκολα ή δύσκολα τελικά επιτεύχθηκαν. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ μένοντας πιστός στην αρχή του για ελεύθερη μετακίνησή των αθλητών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κατά τη βούλησή τους, χωρίς δεσμεύσεις σε σωματεία, ΔΕΝ απαίτησε, ΟΥΤΕ διέθεσε έμψυχα ή οικονομικά ανταλλάγματα για μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε καμία περίπτωση. Παράλληλα, ο σύλλογος, ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του νησιού ότι, συνεχίζοντας να υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πιο γνήσια έννοια του όρου, ΔΕΝ χορηγεί σε ΚΑΝΕΝΑΝ αθλητή του, οικονομικές παροχές, ως ενίσχυση για την υποστήριξη της αθλητικής του δραστηριότητας. Τέλος, ο Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα εντείνει τις προσπάθειες του για να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τη δημιουργία ενός χώρου προπόνησης στο βόρειο τμήμα της πόλης, κατάλληλου τόσο για τις ακαδημίες του όσο και την ανδρική του ομάδα.

Για τον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου