Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Α'ΤΟΠΙΚΟ

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν ήταν καλό για την ομάδα μας αφού έχασε εκτός έδρας από την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2-0ΟΜΗΡΟΣ μας δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με λιγοστές φάσεις για γκολ αλλά και με λάθη στην άμυνα με τα οποία η ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ να επωφελείτο και να πετυχαίνει τα 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο με τον ΣΟΥΚΑ ΣΙΜΟ και στο 2ο με τον ΣΟΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ.Απο τον επόμενο αγώνα το θετικό για την ομάδα μας είναι η επιστροφή στην 18αδα του επιθετικού ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΛΑΝΤΗ που θα δώσει δύναμη στην επίθεση.
Η ΕΛΑΤΑ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τον ΛΕΩΝ και τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ/ΑΣΤΕΡΑ ,η ομάδα του ΚΑΤΣΗ κέρδισε με σκορ 2-0 τα γκολ πέτυχαν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ και ο νεοαποκτηθείς ΤΗΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.ενω η ομάδα των θυμιανων κερδισε 3-0.
Στα κυριακάτικα ματς είχαμε τρεις ισοπαλίες και μια νίκη του ΚΑΝΑΡΗ. Στους αγώνες ΜΙΚΡΑ-ΑΤΛΑΣ (0-0),ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΠΥΡΓΟΣ(0-0),ΚΑΡΥΕΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ(1-1)υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα,δυνατό παιχνίδι κέντρου, πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν έβλεπαν δίχτυα αλλά και με πάρα πολλά παράπονα για της διαιτησίες!!!Ενω ο ΚΑΝΑΡΗΣ δυσκολεύτηκε να κερδίσει 2-1 τον ΚΟΦΙΝΑ τα γκολ για τους γηπεδούχους Ασλανιδης,Χατζηλαμπρου.

Μοιραστείτε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου