Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Ο ΟΜΗΡΟΣ επικράτησε με 2-1 της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ στο 1ο επίσημο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος με σκόρερ τον ΑΓΟΡΗ που ήταν ο καλύτερος του παιχνιδιού με γκολ στο 94,τα αλλα γκολ επιτεύχθηκαν από τον ΜΑΤΘΑΙΟ για τον ΟΜΗΡΟ μετά από κόρνερ του ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗ,ενώ το γκολ της ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ μπήκε μετά από διώξιμο του ΜΕΡΚΟΥΡΗ έγινε κόντρα και η μπάλα ακούμπησε στον ΜΑΤΘΑΙΟ και κατέληξε στα δίχτυα του ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΓΛΟΥ.
(ΡΥΘΙΑΝΟΣ):Γιατζιτζογλου,Μερκουρης,Ματθαιος,Κοκκοκυρης,Κρουσουλουδης Δ., Αγορης,Γεροντιδακης,Ψαρουδης,Γκοριτσας.Δαλατσης,Μουλακης....Πουλιος,Ζαχαριου,Κρουσουλουδης
(ΛΑΓΟΥΔΗΣ):Πνευματικουδης,Δελερες,Γουβακης,Μακριδης Κ, Γιανουμης Γιω,Γιανουμης Γιαν,Καζακος,Ψυλος,Δελερες,Σκουφαρας...Ντουλης
Στο ΠΥΡΓΙ μονόλογος από την γηπεδούχος ομάδα που επικράτησε με 9-0 του ΠΙΤΙΟΥΣ με τα γκολ του ΠΥΡΓΟΥ να επιτυγχάνονται από τους ΔΑΝΔΟΥΛΑ(4)ΓΙΑΣΕΜΗΣ(3)ΒΟΛΑΚΗΣ Θ.(2)
Στο δημοτικό στάδιο Χίου ο ΚΟΦΙΝΑΣ κέρδισε 5-1 τον ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ/ΑΣΤΕΡΑ.
τα γκολ για τον ΚΟΦΙΝΑ τα πέτυχαν ,Βιλδος,Σταματελοπουλος(2),Λιτσακης,Καμπουρας


Μοιραστείτε στο Facebook

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA EIXAME XALIA. MALLON KAKH MERA. OI MISOI PERPATAGAN. SAN NA EIXE TELEIWSEI TO PAIXNIDI PRIN ARXISEI. PREPEI NA SOBAREYTOYN.

Δημοσίευση σχολίου