Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΡΥΕΣ - 0ΜΗΡΟΣ 0 - 0



Ο διεθής Χώτης διαιτητής Γιάχος που μας εσφύριξε σήμερα.

Σκόνταψε πάλι η ομάδα μας, σήμερα πάνω στην καλοστημένη και παθιασμένη για το "μηδέν" άμυνα και τον τερματοφύλακα των αντιπάλων.


Για 22 αγωνιστικές ο ΟΜΗΡΟΣ φιγουράριζε πρώτος στην βαθμολογία, δεν είναι και μικρό πράγμα ε; 
 Τα δύο τελευταία στραβοπατήματα όμως μας έφεραν πίσω, ειδικά η σημερινή ισοπαλία ψαλίδισε και άλλο τις ελπίδες μας για πρωτάθλημα που η τρελή κούρσα του Α΄γύρου με 11 συνεχόμενες νίκες και οι 8 βαθμοί μακρυά από τον δεύτερο μας είχαν  αναγκάσει να το προσδοκούμε δικαιολογημένα.


Στον αγώνα σήμερα.
Το Α΄ημίχρονο είχαμε κατοχή και πιέζαμε, προσπαθούσαμε σπασμωδικά και ανυπόμονα να βγούμε μπροστά , φέραμε αρκετές φορές την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή , κερδίσαμε 4 "κόρνερ", 2 φάουλ λίγο έξω από την περιοχή,  εκτελέσαμε αρκετά "μακρινά" πλάγια με τον Ψαρούδη ( πιστεύω ότι κάπου το παρακάναμε) και ένα "έμμεσο" μέσα στην περιοχή  χωρίς αντίκρυσμα. Αντιθέτως  η ομάδα των  ΚΑΡΥΩΝ  παρά τον αμυντικό της προσανατολισμό είχε 2 ευκαιρίες για γκολ στην λεγόμενη κόντρα. 
Το β΄ημίχρονο μέχρι το 65΄  η ομάδα ήταν καλλίτερη εν σχέση με το Α΄ημιχρ., με  προσπάθεια για πιο σωστή ανάπτυξη, με περισσότερα κερδισμένα κόρνερ και μακρινά πλάγια, άνευ αποτελέσματος. Σε αυτό το διάστημα όπως και στο Α ημιχρ. οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι  και μία καλή ευκαιρία σε άλλη μία  αντεπίθεση τους. Στο 65΄ το διακινδυνεύσαμε αλλάζοντας τον κεντρικό αμυντικό Τζούμα με τον μεσοεπιθετικό Μερκούρη , τότε άλλαξε το σκηνικό προς το καλλίτερο, η κατοχή της μπάλας και η υπεροχή μας έγινε συντριπτική .Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες, έγιναν πολλά σουτ , είχαμε δοκάρι , είχαμε 5 κορνερ , το ποθητό γκολ δεν ήρθε και κάναμε ήρωα τον πολύ καλό τερματοφύλακα τους .
Κάπως έτσι ήρθε το στείρο 0-0 .
ΟΜΗΡΟΣ
Γιασιτζόγλου, Σωτηράκης ( 75΄ Καρβέλας), ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ, Τζούμας ( 65΄ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ), Χαζαθανάσης, ΑΓΟΡΗΣ, Μουλάκης, Ψαρούδης, Μπανιάς, Φόρσος και Πουλιός.


Ο συμπατριώτης μας διεθνής διαιτητής Θανάσης Γιάχος που ήταν άψογος είναι πολυτέλεια για τον χώρο μας. Είμαστε τυχεροί που τον έχομε και μπράβο του που καταδέχεται να σφυρίζει σε τέτοιους αγώνες. 


ΚΠΣ
  

2 σχόλια:

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Από 2 ανώνυμους φίλους της ομάδας πήραμε σχόλια γρίνιας που θίγουν πρόσωπα.
Θεμιτά τα αρνητικά σχόλια μετά από επιτυχίες.
Τα σχόλια μετά από ατυχή αποτελέσματα το λιγώτερο είναι κτυπήματα κάτω από την μέση και αντιαθλητικά.
Λοιπόν ας μας συγχωρήσουν που δεν τα δημοσιεύουμε!
ΚΠΣ

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Nα είστε σίγουροι ότι τα σχόλια που δεν δημοσιεύονται έρχονται στο ΔΣ.
ΚΠΣ

Δημοσίευση σχολίου