Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ 74 - 59

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια τους την φετινή χρονιά.
Έπεσε η αυλαία με ήττα από τον πολύ  καλό ΒΑΟΛ που πέρασε στον τελικό και θα αντιμετωπίσει τους ΙΩΝΕΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στον σημερινό αγώνα που ποιοτικά ήταν αντάξιος της αξίας και των 2 ομάδων, θα σταθούμε στην ατυχία της ομάδας μας  α) να χάσει από το πρώτο 3λεπτο τον "πλαϋ μαϊκερ" Γ.Μοσχούρη και β) γύρω στο 17΄ να χάσει τον "σέντερ" και πρώτο "σκόρερ" της Αργ.Στακιά.
Οι 2 σημαντικότατες αυτές απουσίες κατά κύριο λόγο ( να μην ξεχνάμε και την αξία του αντιπάλου) μας οδήγησαν στην ήττα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 31-33 υπέρ εμάς.
Στο β΄ημίχρονο παρά την καλή προσπάθεια όλων των παικτών ήρθε φυσιολογικά το μείον 15 που φέρνει τον  τον ΟΜΗΡΟ στην τιμητική 3 θέση.
ΚΠΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPRABO SE OLOUSS....H SYNNEXEIA TOU XRONOU ME KALUTERH THESH.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ(ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ).ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ!ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Γ.Φ-ΕΦΟΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση σχολίου