Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΕΛΑΤΑ - ΟΜΗΡΟΣ 1-2

   Αδικία και λύτρωση.
Πολύ δύσκολα η ομάδα μας κατέλαβε την καλή, παρά τις ελλείψεις της, σήμερα Ελάτα. Σίγουρα σε αυτό συνέβαλε και η άσκημη ημέρα του διαιτητή και των βοηθών του γιατί  ακύρωσαν πανέμορφα γκολ κεφαλιές του Ζαχαρίου και του Πελαντή οριακά  σαν "οφσαιντ", άφησαν δε να συνεχιστεί η φάση που έφερε το γκολ της Ελάτας το πέναλτυ και την αποβολή του τερματοφύλακά μας , αφού ο επιθετικός της ξεκίνησε από 2 μέτρα ''Οφσαιντ".
Ο αγώνας ξεκίνησε με πλήρη υπεροχή του Ομήρου αλλά φλύαρη , πολλά "κορνερ" και "φάουλ" από κοντά πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Στο 40'  έγινε η αδικία  του αγώνα όταν ο Αλεξόπουλος ξεκίνησε αντεπίθεση από μακρυά φεύγοντας μόνος από καταφανή θέση "όφσαιντ", μπαίνοντας στην περιοχή μας ανατράπηκε από τον Κοττατή που πήρε απευθείας την κόκκινη, στο "πέναλτυ" που ακολούθησε προηγήθηκε η Ελάτα . Εν΄τω μεταξύ είχε μπει αλλαγή για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια σε επίσημο αγώνα ο 17χρονος  Ψαρρός Γ. στη θέση του Μαυρογιάννη Θ.
Στο β΄ημίχρονο άρχισε με αλλαγή για τον Όμηρο, μπήκε ο πολύ δραστήριος Σωτηράκης στη θέση του Αγορή. Δυνάμωσε η αριστερή μας πτέρυγα και κάθε επίθεση του Ομήρου μύριζε "γκολ" που επιτέλους ήρθε στο 70' από τον Πελαντή μέσα σε πολλά "σούτ" και αποκρούσεις σε "κόρνερ" του Ψαρούδη. Στο 75' βγήκε με δεύτερη κίτρινη παίκτης της Ελάτας , έγινε και η τρίτη μας αλλαγή , στη θέση του Χαζαθανάση πέρασε ο Μερκούρης. 
Η λύτρωση ήρθε στο 80' όταν ο Σωτηράκης σε μία ακόμα επέλασή του από αριστερά αφού είχε ξεφύγει ηρωϊκά από 2 αντιπάλους "σενράρισε" πάνω στο κεφάλι του παραγωγικού  σήμερα Πελαντή και ο τελευταίος με ωραίο παλμό έγραψε το 1-2. Στην συνέχεια αναγκαστικά ανοίχτηκε η Ελάτα και έτσι χάθηκαν ωραίες ευκαιρίες για το 1-3 με Ψαρούδη 2 φορές, Πελαντή, Μουλάκη και Πουλιό, αλλά και η Ελάτα έφτασε 2 φορές κοντά στην ισοφάριση.


Η σύνθεση του Ομήρου:
Koττατής ( 40΄Αποβολή), Χαζαθανάσης ( 76΄Μερκούρης), Κοκοκύρης, Μουλάκης, Ζαχαρίου, Αγορής ( 45΄ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ), ΨΑΡΟΥΔΗΣ, Μαυρογιάννης ( 40΄Ψαρρός), Μπανιάς, Πουλιός, ΠΕΛΑΝΤΗΣ.


Ξεχνάμε το κακορίζικο Α΄ημίχονο.
Θυμόμαστε το καλό μας δεύτερο μισό.
Πετάμε την γρίνια .
Κρατάμε την πολύτιμη νίκη και προχωράμε!!!


ΚΠΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ATROMHTOS EKANE TO KA8HKON TOY
TWRA PREPEI NA TO KANOME KAI EMEIS.
OLH H XRONIA TO PAIXNIDI THS KYRIAKHS
KAI KA8E PAIXNIDI MEXRI TO TELOS.
OMHRARA MPOREIS.
KAI EMEIS ZOYME PRWTO NA SE DOYME.

Δημοσίευση σχολίου