Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1


Ένας αξιόμαχος ΗΡΑΚΛΗΣ  με μαζική άμυνα απέσπασε ισοπαλία από τον ΟΜΗΡΟ σήμερα στο χωριό, πανηγυρίζοντάς την έντονα . 


Το σημερινό στραβοπάτημα της ομάδας μας έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας αφού και οι 4 προπορευόμενες ομάδες είναι  σε τροχιά τίτλου  ως εξής:
ΟΜΑΔΑ      ΑΓΩΝΕΣ       ΒΑΘΜΟΙ
ΟΜΗΡΟΣ         18                  46
ΔΑΦΝΗ            19                  42
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  17                  41
ΚΑΝΑΡΗΣ      17                   41 ( εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης με τον Πύργο)


Ο αγώνας
Αν και μπήκαν νωθρά οι παίκτες μας στο παιχνίδι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, έτσι μόλις στο 6' ο Φόρσος είχε μία καλή στιγμή ,από πολύ κοντά πλάσσαρε μόλις άουτ.  Στο 17΄  ήρθε η ψυχρολουσία αφού ο νεαρός Καϊτης των φιλοξενουμένων  που δέχτηκε μία κάθετη μπαλιά ξέφυγε από τους αμυντικούς μας από ελεγχόμενη θέση (οφσαιντ)και έγραψε το 0-1!   Το υπόλοιπο του ημιχρόνου εξελίχτηκε σε μονόλογο για τους παίκτες μας αλλά έλειπε η σωστή ανάπτυξη και το καθαρό μυαλό, γιαυτό ίσως έγινε αλλαγή στο 25' του επιθετικού Πουλιού με τον μεσοεπιθετικό Μερκούρη. Γύρω στο 30΄ και στο 32'  2 απανωτές ευκαιρίες με τον Μουλάκη -  πέρασαν ανεκμετάλευτες. Στο 40' ακυρώθηκε  σαν  "οφσαιντ" γκολ του Πελαντή.
Στο β΄ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν φουριόζοι και αποφασισμένοι για την ανατροπή  έτσι στο 47' ακυρώνεται και άλλο γκολ πάλι με τον Πελαντή σαν φάουλ στον τερματοφύλακα - εδώ ίσως ο διαιτητής να έκανε λάθος. Προϊόντος του χρόνου χανόταν  η ορμητικότητα μας μπροστά στον αμυντικό οίστρο των αντιπάλων παρ΄όλα αυτά χάθηκαν ευκαιρίες με Πελαντή, Φόρσο και Ψαρούδη .
Οι αλλαγές του Ζαχαρίου με τον Σωτηράκη  στο 55' και του Χαζαθανάση με τον Γάνο στο 75΄ δεν βοήθησαν και πολύ. 
Στο 80΄ήρθε η ισοφάριση από μακρινό φάουλ του Μουλάκη, αναστάτωση στη περιοχή του Ηρακλή, σούτ του Μερκούρη, ασταθή απόκρουση του Κουνέλη και ο Πελαντής που καραδοκούσε την κύλησε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν  για φάουλ στον τερματοφύλακα.
Τα υπόλοιπα λεπτά είχαμε 2 καλές στιγμές με Σωτηράκη και Πελαντή αλλά δεν ήταν αρκετές για να μας χαρίσουν την νίκη.
Στο 90+ είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) ο Μπούλης του Ηρακλή για διαμαρτυρία.
ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής, Ζαχαρίου ( 55΄Σωτηράκης), Κοκοκύρης, Γεροντιδάκης, Χαζαθανάσης ( 75΄Γάνος), Ψαρούδης, Αγορής, Μουλάκης, Πουλιος ( 25΄Μερκούρης), Πελαντής και Φόρσος.


Μας έλειψε το γρήγορο γκολ.
Νευρικότητα και άγχος φάνηκε να κυριαρχούν.
Δεν μας ήθελε και το... παιχνίδι.
Η ομάδα έχει κάνει και καλλίτερες εμφανίσεις.
Τίποτα δεν χάθηκε όμως, την τύχη μας την κρατάμε στα χέρια μας.
ΚΠΣ







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to eisithrio sas parakalw

Δημοσίευση σχολίου