Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ-ΔΑΦΝΗ 1-3


Ένας αυστηρός διαιτητής που δεν μπήκε στην ψυχολογία του αγώνα φόρτωσε με πολλές κάρτες την ομάδα μας με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό παικτών, παραγόντων και φιλάθλων και παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Από τον κύριο Σταφίδα έχομε δεί και καλλίτερες διαιτησίες.
Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων  παρά το αριθμιτικο μειονέκτημα για ένα μεγάλο μλερος του αγώνα και την εχθρική διαιτησία.ΚΠΣ
Παρακάτω πως είδε τον αγώνα το: www.sportschiow.gr
 "
Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-3 πήρε το τρίποντο η Δάφνη στην Καλλιμασιά, απέναντι σε έναν ψυχωμένο Όμηρο, που ακόμα και όταν έμεινε με 9 παίκτες, δεν παράτησε το παιχνίδι.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δαφνώνα, έφτασε τους 38 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Για τον Όμηρο αυτή ήταν η 6η ήττα στο πρωτάθλημα, μένοντας έτσι στην 8η θέση και τους 21 βαθμούς.
Το πρώτο 30λεπτο ήταν πολύ κακό, χωρίς καμία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, με τη Δάφνη να προηγείται στο 36΄ με τον Χρυσίνα, ο οποίος στη φάση του γκολ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, ενώ έμειναν με δέκα παίκτες στο 64΄ εξαιτίας της αποβολής του Καϊμάκη με δεύτερη κίτρινη, για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71΄ με κεφαλιά του Μουλάκη Σ., ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Όμηρος έμεινε με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τομάζος, αφού απέκρουσε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κλήμης, που έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πελαντής, που έφτασε τα 20!
Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία του Σταφίδα, ενώ στο 68΄ αποβλήθηκε από τον πάγκο του και ο Χατζηδάκης για διαμαρτυρία.  Με τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκα μικροεπεισόδια στα αποδυτήρια των ομάδων, ενώ ο Σταφίδας κάλεσε την αστυνομία για να αποχωρήσει από το γήπεδο.
 Σέντρα του Σεζένια από αριστερά μέσα στην περιοχή, προβολή του Πελαντή στο δεύτερο δοκάρι, άουτ
36΄ Κάθετη του Πελαντή για τον Χρυσίνα, που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και πλασάρει εύστοχα από κοντά (0-1)
39΄ Κάθετη του Καϊμάκη για τον Μπαστιάνο, που σουτάρει από δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά μπλοκάρει ο Νησιώτης
42΄ Σουτ του Καϊμάκη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα φεύγει άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι
63΄ Κόρνερ του Σωτηράκη, κεφαλιά του Αγορή από το ύψος του πέναλτι, δύσκολα αποκρούει ο Νησιώτης
64΄ Δεύτερη κίτρινη στον Καϊμάκη για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου
71΄ Φάουλ του Σωτηράκη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μουλάκη Σ. από το ύψος του πέναλτι, που ισοφαρίζει (1-1)
77΄ Μετά από κόρνερ για την Δάφνη και αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ομήρου, ο Ελευθερίου παίρνει την κεφαλιά και ο Τομάζος αποκρούει την μπάλα με το χέρι, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος, με τον Σταφίδα να καταλογίζει το πέναλτι και να αποβάλει τον παίχτη του Ομήρου με απευθείας κόκκινη.
78΄ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κλήμης, που έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του (1-2)
81΄ Σουτ του Μπαστιάνου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Νησιώτης
90΄ Σουτ του Μηλιώτη έξω από την περιοχή, άουτ
90+4΄ Ο Πελαντής φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση, μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και πλασάρει σωστά τον Έξαρχο (1-3)
ΟΜΗΡΟΣ: Έξαρχος, Τομάζος, Μονιός (69΄ Μανιάτης), Κοκοκύρης Γ. (52΄ Κοκκώδης), Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Καϊμάκης, Μπογιατζής Σ. (58΄ Αμπαζής), Μπαστιάνος, Μουλάκης Σ., Σωτηράκης
ΔΑΦΝΗ: Νησιώτης, Σγουράκης (76΄ Παπαγιάννης), Τσαφαράς, Ελευθερίου, Χρυσίνας (37΄ Μηλιώτης), Κλήμης, Σεζένιας, Ναρλιάν, Πελαντής, Σταματελόπουλος, Σαραντάκης (45΄ Γεωργούλης)"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου