Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΥΠΕΛΛΑ!!!

Οι χιώτες της Αττικής έκαναν πρωτάθλημα 8χ8. Έλαβαν μέρος οι ομάδες:Αρμόλια, Καλλιμασιά , Λεπτόποδα, Λέων Αφροδισίων, Ολύμοι, Ποταμιά, και Πυργί. Η ομάδα μας με το σήμα του "ΟΜΗΡΟΥ" στις φανέλλες έκανε μια νικηφόρα πορεία , βρέθηκε στον τελικό-κέρδισε και κατάκτησε το κύπελλο.
 Μπράβο παιδιά !!!

Το παρακάτω κείμενο και οι φωτο απο: "www.sportschios.gr"

Η Καλλιμασιά ήταν η νικήτρια του 1oυ Chios Cup, που διεξήχθη στα γήπεδα του Kifissos Club, μετά την επικράτησή της επί της Ποταμιάς με 4-0 στον μεγάλο τελικό.
Το σκορ άνοιξε ο Τομπουλίδης, με εκτέλεση φάουλ, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 1-0. Στην επανάληψη ο Αλευράς έκανε το 2-0 σε αντεπίθεση, το 3ο γκολ ήρθε με εκτέλεση πέναλτι του Δαλάτση, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κυδωνάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας της Καλλιμασιάς, Χαραλαμπίδης ήταν σε εξαιρετική μέρα και έσωσε πολλές φορές την εστία του.
Ο αγώνας για την 3η θέση δεν πραγματοποιήθηκε, αφού η ομάδα των Ολύμπων δεν προσήλθε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να καταχωρηθεί με 3-0 υπέρ των Αρμολίων.
Η βράβευση των τριών πρώτων ομάδων, καθώς και του πρώτου σκόρερ του τουρνουά, Δαλάτση, θα γίνει σύντομα σε εκδήλωση από την ΟΧΣΑ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου