Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΟΜΗΡΟΣ 0-4

       Άλλη μια ευρεία νίκη για την ομάδα μας ήρθε σήμερα το απόγευμα στο "Μεζάρι". Αυτή την φορά επί του συμπαθητικού αλλά αδύνατου και ήδη υποβιβασμένου ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί αφού και πάλι χάθηκαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες και εάν δεν μας αδικούσε ( άθελά του βέβαια) σε δυο φάσεις ο διαιτητής: στο 25΄ κέρδισε ο Ψαρούδης τον αντίπαλο τερματοφύλακα ΄πεντακάθαρα στον αέρα και με κεφαλιά πέτυχε κανονικό γκολ , αλλά ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ. Στο 70΄ ανατράπηκε ο μικρός Κουφογιάννης στην αντίπαλη περιοχή , ο ορισμός του πέναλτυ που δεν σφυρίχτηκε ποτέ. Ο αγώνας ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον έτσι έλειψε το  άγχος δίδοντας την ευκαιρία στους παίκτες μας για καλό ποδόσφαιρο με ωραίους συνδυασμούς και πολλά καλά τελειώματα. Στα "χαϊ λαϊτ " του αγώνα το δεύτερο και τρίτο γκολ καθώς και ένα σουτ του Αγορή sto 55' από τα 35 μέτρα που βρήκε την συμβολή των δοκαριών.
 Η σειρά των γκολ 17΄ κόρνερ από αριστερά ο Ρες, προβολή με υπερένταση ο Κούτικας και 1-0. Στο  39΄ κερδίζει ο Ρες μπαίνει από δεξιά και σεντράρει υποδειγματικά, ο Πελαντής σηκώνεται με στυλ και ζωγραφίζει το 0-2 με το κεφάλι . Στο 62΄ έξω από την περιοχή έπαιξαν οι Λαγκώνας και Γαλάτουλας με αποδέκτη τον Ρε που έπιασε ένα μακρινό κεραυνό και 0-3!,  ίσως ένα από τα ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος. Στο 84΄σέντραρε ο Μαυρογιάννης από δεξιά, κέρδισε ο Αμπαζής ,ασσίστ στον αφύλακτο  Πελαντή που  από κοντά δεν αστοχεί  και γράφει με τον πιο εύκολο τρόπο το 0-4!
Mε την νίκη μας αυτή και σε συνδιασμό με την ισοπαλία του ΚΑΝΑΡΗ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ πλησιάσαμε 8 βαθμούς τους πρώτους ΚΑΝΑΡΗ/ΗΡΑΚΛΗ ( όχι ότι έχει και καμιά σημασία αυτό πλέον, αν και μαθηματικα όλα γίνονται.... )  και 3 βαθμούς την 3η της βαθμολογίας ΔΑΦΝΗ. Επίσης απομακρυνθήκαμε 9 βαθμούς από τους διώκτες μας στην 5η θέση ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
ΟΜΗΡΟΣ ( Λαγούδης)
Νησιώτης, Κούτικας, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Κικιλής( 83΄Μαυρογιάννης), Αγορής( λτρ 63΄Κουφογιάννης), Γαλάτουλας( λτρ 68΄Αμπαζής), Λαγκώνας, Πελαντής, Ψαρούδης και Ρες. Την 18άδα συμπλήρωσαν οι:  Κοκοκύρης Ι., και Σωτηράκης Ισ. .
ΚΠΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου