Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ ΚΑΡΥΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-5

Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας σήμερα , η τρίτη συνεχόμενη - δέκατη έκτη νίκη -  και η τέταρτη πεντάρα για φέτος ήρθε σήμερα στο μικρό  γήπεδο των " βράχων"- στολίδι στις Καρυές. Με τους σημερινούς 3 βαθμούς και τα 5 γκολ η ομάδα μας μπήκε στο "κλαμπ" των ομάδων με πάνω από 60 γκολ ενεργητικό στο φετινό πρωτάθλημα  μαζί με Κανάρη και Ηρακλή και στο "κλαμπ" με ομάδες των 50 βαθμών και πάνω μαζί με Κανάρη, Ηρακλή και Δάφνη.
Στο πρώτο ημίχρονο παρά την κατοχή της μπάλας τον περισσότερο χρόνο η δυνατή ομάδα των Καρυών δεν κατάφερε να μας απειλήσει παρά μια φορά μόνο σε ένα δυνατό σουτ που το απέκρουσε δύσκολα  Νησιώτης. Απεναντίας η ομάδα μας σε 6 επιθέσεις πέτυχε 3 γκολ είχε ένα δοκάρι στο 25΄ με τον Λαγκώνα , ακόμα 2 κλασικές ευκαιρίες χαμένες με Πελαντή και Ρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχίσαμε να πετύχουμε το τέταρτο γκολ σχετικά νωρίς , φυσιολογικά ήρθε η χαλάρωση σε αντίθεση με τους αντιπάλους που σταδιακά ανέβηκαν ψηλά, έπαιξαν με πάθος και δύναμη. Αυτό τους βοήθησε να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις στα καρέ μας, να χάσουν μερικές καλές ευκαιρίες πέρα από τα  2 γκολ που πέτυχαν . Το σημαντικότερο , κατάφεραν να φτιάξουν την εικόνα τους και να αφήσουν καλές εντυπώσεις στους φίλους τους παρά το βαρύ σκορ.Στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαμε και εμείς 2 καλές στιγμές με Γαλάτουλα και Αμπαζή.
Η σειρά τω γκολ:
0-1 στο 5'. Κάθετη του Γαλάτουλα στον Ρε που ευστοχεί  από το ύψος της μεγάλης περιοχής με   συρτό σουτ πετυχαίνοντας το δέκατο τρίτο  προσωπικό του γκολ για φέτος.
0-2 στο 35΄. Κρύφτηκε η μπάλα: Λαγκώνας, Αγορής, Ψαρούδης και ο  Ρες "ασσιστ" στον Γαλάτουλα έξω από την περιοχή (αντιστροφή ρόλων), κεραυνός του τελευταίου άφησε άγαλμα τον Έξαρχο και την μπάλα στο δεξί  του "γάμα".
0-3 στο 42΄. Ο Ρες εκτελεί  κόρνερ από δεξιά, ο Κούτικας κερδίζει το "ρημπάουντ" μετά την απόκρουση των αμυντικών και "γεμίζει" , γυριστή κεφαλιά αμυντικών βρίσκει τον Γιαζιτζόγλου μέσα στην περιοχή όπου με άνεση  έστειλε την στρογγυλή θεά να αναπαυθεί στα δίχτυα των αντιπάλων.
0-4 στο 50΄. Οι αντίπαλοι αμυντικοί ανατρέπουν το επελάυνοντα Πελαντή πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το φάουλ το εκτελεί ο ίδιος , η μπάλα περνάει το τείχος ,βρίσκει σε πόδι αμυντικού κάνει "γκέλα" , ξεγελά το ¨Έξαρχο και το 25ο γκολ του Πελαντή στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός.
1-4 στο 63΄. Η αρχή της αφύπνισης των Καρυών που μετά από 2 χαμένες ευκαιρίες ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης. Σε "μελέ " στην περιοχή μας ο Καλογεράς από κοντά νικάει τον Νησιώτη.
1-5 στο 75΄. Σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Πελαντής σουτάρει, ο Έξαρχος αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον καραδοκούντα Λαγκώνα που από πολύ κοντά δεν δυσκολεύεται να χριστεί και αυτός σκόρερ σήμερα.
2-5 στο 82΄. Ο Σωτηράκης ανατρέπει αντίπαλο επιθετικό πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, Ο διαιτητής είδε πέναλτυ και ο Ξενάκης που το εκτέλεσε το μετέτρεψε σε γκολ .
Όμηρος ( Λαγούδης)
Νησιώτης, Κικιλής, Γιαζιτζόγλου, Κούτικας( 56΄ Σωτηράκης), Κούτσουρας, Αγορής, Γαλάτουλας, Λαγκώνας, Πελαντής, Ψαρούδης( 80' Αμπαζής) και Ρες(70΄Μαυρογιάννης Θ.) Στον Πάγκο ακόμα ο Κοκοκύρης  Ι.
Σχέση Ομήρου - Καρυών:
 O προπονητής Χατζηδάκης ήταν στον Όμηρο μέχρι τον Νοέβριο 2014
Ο Τερματοφύλακας Έξαρχος ήταν βασικός στην ομάδα μας πέρσι, μετακόμισε στις Καρυές μαζί με τον μέσο Αναστασάκη φέτος τον Γενάρη. 
Εν τω μεταξύ  στις αρχές της περιόδου είχε μετακομίσει στις Καρυές από τον Όμηρο  ο  επιθετικός Γιάννης Μπαστιάνος  που είναι τώρα στην Καλονή.
 Οι Καρυές παρά την σημερινή τους ήττα παραμένουν στην 7η θέση της βαθμολογίας μακράν κάθε κινδύνου. 
ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου