Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, ΟΜΗΡΟΣ-ΛΕΩΝ 2-0

Φωτο αρχείου.
Χαλαρά χωρίς να πιάσουν οι παίκτες μας μεγάλη απόδοση πέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο του ΛΕΟΝΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ και τον άφησε να παλεύει για να αποφύγει τους αγώνες " πλαϋ άουτ". Ο Πελαντής έφτασε τα 22 γκολ και συνεχίζει προπορευόμενος στον πίνακα των "σκορερς". Επ ευκαιρία δεύτερος σκορερ του Ομήρου ο Ρες με 11 και  τρίτος ο ΨΑρούδης με 5. Με την νίκη αυτή διατηρηθήκαμε στην 4η θέση αλλά πλησιάσαμε στους 5 την τρίτη Δάφνη και αποσπαστήκαμε με 7 βαθμούς από τους πέμπτους Μίκρα και Ποσειδώνα, έχοντας την τρίτη καλλίτερη επίθεση με 51 γκολ και την τρίτη καλλίτερη άμυνα μαζί με τον Ποσειδώνα με 19 γκολ. Η επόμενη αγωνιστική μας θέλει στο Μεζάρι με αντίπαλο το ΚΛΑΣΣΙΚΟ την Κυριακή 15/3.
Πως είδαν τον αγώνα από το: " www.sportschios.gr"


"Στην Καλλιμασιά, ο τοπικός Όμηρος δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίδραση του Λέοντα, επικρατώντας με 2-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν η παίκτες του Γιάννη Λαγούδη ήταν πιο εύστοχοι, κυρίως στο δεύτερο μέρος.
Ο Όμηρος έφτασε έτσι τις 14 νίκες στο πρωτάθλημα και τους 44 βαθμούς, με την ομάδα των Αφροδισίων να γνωρίζει την 12η ήττα της τη φετινή σεζόν και να παραμένει στους 19 βαθμούς, όπου την έπιασε η Καλαμωτή.
Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 26΄, με κεφαλιά του Πελαντή στο δεύτερο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Ρε. Νωρίτερα (17΄) ο ίδιος είχε χάσει σημαντική ευκαιρία να νικήσει τον Συρρή Α., αλλά του σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, πέρασε μόλις άουτ.
Στην επανάληψη ο Όμηρος συνέχισε να έχει την υπεροχή και τον Λέοντα να παραμένει ακίνδυνος επιθετικά. Στο 51΄ σέντρα του Ζαχαρίου από δεξιά, προβολή του Πελαντή εξ’ επαφής, διώχνει σε κόρνερ ο Συρρής. Το 2-0 για τους Καλλιμασιώτες έκανε στο 63΄ ο Ψαρούδης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 73΄ νέα σέντρα του Ζαχαρίου από δεξιά, ο Ψαρούδης πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε δύσκολα ο Συρρής και στην επαναφορά ο Πελαντής από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Αντεπίθεση για τον Όμηρο στο 75΄, με τον Σωτηράκη να κάνει τη σέντρα από αριστερά, αλλά το σουτ του Ρε στην κίνηση πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι ένα σουτ του Μερμυγκούση στο 82΄, που πέρασε άουτ. Στο 87΄ κάθετη του Κούτικα για τον Πελαντή, που βγαίνει μόνος του απέναντι στον Συρρή, πλασάρει, αλλά διώχνει με το πόδια ο πορτιέρο του Λέοντα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός του Ομήρου χάνει και πάλι ανεπανάληπτη ευκαιρία για να σκοράρει, όταν ο Ψαρούδης έβγαλε δεξιά για τον Ρε, που έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε την παράλληλη για τον Πελαντή, που προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα, πάνω από το οριζόντιο. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς, το σουτ του Προγούλη μέσα από την περιοχή στο 95΄, που μπλόκαρε ο Νησιώτης''

Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδας μας: 
Nησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης Ι., Ζαχαρίου( 85΄ Μαυρογιάννης Θ.), Αγορής( λτρ 45΄ Κούτικας), Κούτσουρας, Μουλάκης( λτρ 30΄ Κικιλής), Πελαντής, Ψαρούδης και Ρες.
 Την 18άδα συμλήρωσαν οι: Μαυρογιάννης Στ., Γεροντιδάκης, Αμπαζής και Κουφογιάννης.
ΚΠΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati tosa xalia ? Giati den Uparxei oreksh ?
Prospa8ite na dioksete ton kosmo apo to gipedo ?
GIATI ?

Δημοσίευση σχολίου