Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΕΝΩΣΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ 2-5

    Για το πρωτάθλημα νέων η ομάδα μας μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 5-2 της μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ομάδας  ΕΝΩΣΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στο Φαφαλιείο στάδιο .Ο αγώνας αυτός ήταν στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής , έτσι κλείσαμε με μεγάλη νίκη  τους κανονικούς αγώνες. Με την νίκη μας αυτή και σε συνδυασμό με την νίκη του ΚΟΦΙΝΑ/ΠΥΡΓΟΥ επί του ΗΡΑΚΛΗ η κατάταξη των 4 πρώτων ομάδων που θα λάβουν μέρος στα " πλαϋ οφφ" έχει ως εξής:1.  ΚΟΦΙΝΑΣ/ΠΥΡΓΟΣ, 2. ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ, 3. ΕΝΩΣΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ 4. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ. και τα ζευγάρια :  ΚΟΦΙΝΑΣ/ΠΥΡΓΟΣ -ΚΛΑΣΣΙΚΟ και ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ-ΕΝΩΣΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ. 
       Θα σας κρατήσουμε ενήμερους  για τις ημερομηνίες των "πλαϋ οφφ".
      Ο σημερινός αγώνα τώρα, ξεκίνησε με τους αντιπάλους να είναι καλύτεροι στο Α΄ημίχρονο , είχαν κατοχή και ευκαιρίες αλλά η ομάδα μας είχε την ουσία και ήταν αυτή που προηγήθηκε 2 φορές μετά από κόρνερ των Κουφογιάννη( 25΄) και Πιτσόλη(40΄) αντίστοιχα με σκορερ κατά σειρά τους  Γεωργίτση και Κουφούδη Άγγελο  . Εν τω μεταξύ  οι αντίπαλοι είχαν ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο( 30΄) μετά από εκτέλεση κόρνερ και αυτοί. Στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα ξεχώρισε στο γήπεδο και αυτή ήταν η δική μας. Πετύχαμε τρία ωραία γκολ με τον Αμπαζη στο 60΄μετά από κάθετη του Πιτσόλη ( που είχε και δοκάρι στο 55΄ με δυνατό μακρινό σουτ), και με δυο ατομικές προσπάθειες του ιδίου του Αμπαζή στο 70΄και στο 75΄. Επίσης είχαμε 2 γκολ που ακυρώθηκαν σαν "οφσαιντ" και πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία με αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Οι αντίπαλοι μείωσαν στο 76΄ σε μια αντεπίθεσή τους από τον άξονα του γηπέδου.
ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ ( Χατζηδάκης)
Κρουσουλούδης Στ., Τζούμας, Κουφούδης Ισ., Κούτης, Κουφούδης Αγγ., Πλείανθος, Παλάσκας, Γεωργίτσης, Πιτσόλης,  Αμπαζής, Κουφογιάννης. Έπαιξαν ακόμα οι:  Εκατομάτης, Κατσαλής, Κρουσουλούδης Δημ. και Πανέρης .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου