Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ , ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 5-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΝΛΤΥ ( 0-0 ΚΑΝ. ΑΓΩΝΑΣ)

 Η αρχική ενδεκάδα του ΟΜΗΡΟΥ λίγο πριν το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι . 


      Ο αγώνας έγινε για το κύπελλο Χίου, σήμερα το απόγευμα στο χωριό.. Μετά από ένα ποιοτικό και συναρπαστικό 120λεπτο, όπου πέναλτυ, δοκάρια, ωραίες αποκρούσεις και  ευκαιρίες εκατέρωθεν είχαν την τιμητική τους, σε έναν αγώνα ΄΄δίχως αύριο΄΄, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.  Η ομάδα μας που ήταν ελαφρώς καλλίτερη υπέταξε την αξιόμαχη αντίπαλο  στην διαδικασία των πέναλτυ.   Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χαλαρά, με το πέρασμα του χρόνου ανέβαινε  ο ρυθμός και οι φάσεις εναλλασσόταν ταχύτατα από την μια εστία στην άλλη, με την αδρεναλίνη να φτάνει στο κόκκινο στην παράταση όπου το ενδιαφέρον παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι και την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτυ.. Στο  60΄κέρδισαν πέναλτυ οι αντίπαλοι αλλά ο  υπέροχος σήμερα  τερματοφύλακάς μας το απέκρουσε. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΜΗΡΟΣ είχε δοκάρι με τον Σταυρινούδη,  ενώ στο 100΄  οι παίκτες μας ζήτησαν έντονα πέναλτυ ( που δεν δόθηκε) σε χέρι αντιπάλου στην μικρή περιοχή της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ. 

Στο 115΄ οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη /Κόκκινη στον  Γ.Παλάσκα, ενώ στο 70΄ είχε αποχωρήσει λόγω τραυμ. ο  αδελφός του Χάρης Παλάσκας. Περαστικά σου Χάρη!

Και τα 5 πέναλτυ για την ομάδα μας πετυχημένα 

1-0 Ριγκέρτ Χαλίλι, Καλαμωτη 1-1

2-1 Ρενίς Χαλίλι , Καλαμωτη 2-2

3-2 Φράτζυ Ιμαλάϊ, Καλαμωτή 3-3

4-3 Μιχάλης Καραβάτας, Το 4-3 παρέμεινε για την ΚΑΛΑΜΩΤΗ  αφού το τέταρτο κτύπημα το απέκρουσε θαυμάσια  ο τερματοφύλακας του    ΟΜΗΡΟΥ  Γιώργος Ανδρεάδης

5-3 Στέλιος Κουμελάς  και στον επόμενο γύρο του κυπέλλου η ομάδα μας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών!

Καλλίτερος του Αγώνα ο ( άγγελος φύλακας- ''κήπερ΄΄ του ΟΜΗΡΟΥ)  Ανδρεάδης ο οποίος εκτός από τις καλές του τοποθετήσεις σε όλη την διάρκεια , απέκρουσε 2 πέναλτυ μαζί με  αρκετές άλλες δύσκολες /σωτήριες επεμβάσεις.

Συγχαρητήρια  στους παίκτες και των δύο ομάδων για το αγωνιστικό τους πάθος και το θέαμα που μας παρουσίασαν!

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)   Ανδρεάδης, Ρενίς Χαλίλι, Ριγκέρτ Χαλίλι, Μαργκούνης, Κοντός, Καραβάτας, Χούτα, Τζανδάρης ( 65΄ Κουμελάς ), Ψαρούδης Ι του Γ, Ψαρούδης Ι του Μ ( 53΄ Ισλαμάϊ ) και Σταυρινούδης. Στην 18άδα ακόμα οι:  Πολίτσης, Δαφνίτης Π, Δαφνίτης Αλ., Κόκκινος και Κενετίδης






 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου