Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΄΄ΑΤΡΟΜΗΤΟ΄΄

 


                             Εγινε σήμερα το απόγευμα ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρουσία μελών του ΔΣ, του προπονητή και αρκετών ποδοσφαιριστών, μπροστά από την προτομή του ΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑ. Στον λόγο του ο Παπα- Γιώργης έθιξε την αγάπη για τον αθλητισμό γενικά , τον  ΟΜΗΡΟ και το ΄΄ευ αγωνίζεσθε'', ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πυκνής  το θέμα της αρωγής του ΔΣ  στις προσπάθειες και την εργατικότητα των παικτών.




     Ακολούθησε φιλικός αγώνας με τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου τον περσινό πρωταθλητή Α΄Χίου και πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο ( Θεού, ΕΠΟ και ΓΓΑ θελόντων).   Για την ιστορία η ομάδα μας δέχθηκε 4 γκολ, τηρουμένων όμως  των αναλογιών  και την διαφορά δυναμικότητας , έπαιξε καλή μπάλα και  άφησε  υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης) Ανδρεάδης Γ., Χαλίλι Ριγκ., Χαλίλι Ρεν., Μαργόνης Χ., Κοντός Σωκρ., Καραβάτας Μ.,  Τσαρδάρης Α., Ψαρούδης Ι.Γ., . Χαλκιάς Μ., Βουρνούς Μ.  και Σταυρινούδης Σωτ. Έπαιξαν ακόμα: Ψαρούδης Ι.Μ, Δαφνίτης Αλ., Δαφνίτης Π. Κοντός Ν , Κώστογλου Ι. και Πολίτσης Αν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου