Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ16: ΗΡΑΚΛΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ - ΠΑΧ/ΚΑΛΑΜΩΤΗ 0 - 1

 Τυχεροί οι αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων χθες το απόγευμα στο γήπεδο ΄΄ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ΄΄ στην Καλλιμασιά,  αφού παρακολούθησαν ένα πολύ ωραίο δυνατό και γρήγορο παιχνίδι που  τα είχε όλα:  Είχε αρκετές φάσεις για γκολ, δοκάρια, κόκκινη κάρτα και  πέναλτυ( χαμένο).Σε αγώνα της Κ-16 για την 8η αγωνιστική η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα από την ομάδα της ΠΑΧ με σκορ 0-1. Άτυχη η ομάδα μας αφού έπαιζε με τερματοφύλακα ανάγκης και έχασε έναν καλό επιθετικό , τον Γιώργο Βαβυλουσάκη που αποχώρησε στο 10΄ λόγω τραυματισμού. ( Περαστικά σου Γιώργο) Η ήττα αυτή δεν μας στέρησε θέση στην τετράδα των αγώνων κατάταξης , για να καταλάβουμε όμως την τρίτη θέση θα πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη Τρίτη 23/5 τον Βαρβασιακό/Πανιώνιο στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου που θα γίνει στο Δημ.Στάδιο Χίου.

Πως είδαν τον αγώνα από το ''φβ΄΄ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΥΜΙΑΝΩΝ.:

<<Σε αναβληθεντα αγώνα της Κ-16 για την 8η αγωνιστική η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα από την ομάδα της ΠΑΧ με σκορ 0-1.
Χαρακτηριστικό του αγώνα το πάθος η δύναμη και η μεγάλη ένταση που υπήρξε ειδικά προς το τέλος του αγώνα.ο μοναδικό γκολ της ΠΑΧ μπήκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ότι στην σύνθεση μας δεν αγωνίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας (Κεριμης) και στην θέση αυτή έπαιξε ο Αργυρόπουλος που κάλυψε επάξια την θέση αυτή.
Η ομάδα μας έπαιζε από το 9 χωρίς τον άτυχο Βαβυλουσακη που τραυματίστηκε και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο για κάποια ράμματα και περίπου για 15λ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Δαφνιτη .
Η ΠΑΧ έχασε και πέναλτυ το οποίο υπάρχουν και έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά μας ότι το μαρκάρισμα έγινε ξεκάθαρα εκτός περιοχής.
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο με τον Ηρακλή να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και να έχει και δύο δοκάρια σε αντίστοιχες ευκαιρίες.
Η ομάδα μας ζήτησε και ένα πέναλντι σε φάση που μετά από πάσα του Τομάζου βρήκε καθαρά χέρι αντιπάλου .
Η ΠΑΧ απείλησε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα όπου και πέτυχε και το γκολ ...στο οποίο γκολ υπάρχει και καποια υποψία οφ σάιτ.
Την ερχόμενη Τρίτη η ομάδα μας παίζει τον τελευταίο αγώνα με την ομάδα του Βαρβασίου όπου και εκεί θα διεκδικήσει την τρίτη ή την τέταρτη θέση για τα πλέι οφ.
Η σύνθεση της ομάδας μας
ΗΡΑΚΛΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ ( Σίμος/Μοντιάδης)
Αργυρόπουλος Π, Γιωργίτσης Μ, Κατσανικος Νικ, Μαμαλής Παντ., Χούτα Χερ, Δαφντης Αλεξ, Τομαζος Γιάν, Σεζάϊ Χιλ, Πιτσάκης Γ., Παπαμονιώδης Γ,, Βαβυλουσάκης, Γ,
Ως αλλαγές έπαιξαν οι
Τρύφωνας Λ, Σιγούνης Γ, Παπαγιαννάκης Νικ.
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι
Μπουμπούλης Παντ, Κοντός Νικ ,Σιγούνης Ταξιάρχης .>>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου