Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

K14 AΓΙΑΞ/ΘΥΕΛΛΑ 2 ( ΛΕΩΝ) - ΟΜΗΡΟΣ/ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΤΛΑΣ 4-1





  Για τον τελευταίο αγώνα της περιόδου χθες το απόγευμα στο Φαφαλίειο στάδιο στον Βροντάδο η κοινή μας παιδική ομάδα με Ηρακλή και Άτλα ηττήθηκε με 4-1 παίζοντας με την αντίστοιχη ομάδα του Λέοντα.

' αποτέλεσμα εντελώς άδικο γιατί μετά το 1-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου  οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με ένα  πέναλτυ εφεύρεση (  λάθος του διαιτητή) . Στη συνέχεια προσπαθώντας να φέρουμε τον αγώνα στα ίσια αφήσαμε λίγο την άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούμε άλλα 2 γκολ. Στο 3-1 είχαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε και να μπούμε στον αγώνα αλλά αστοχήσαμε σε κερδισμένο πέναλτυ.

Όμηρος /Ηρακλής/Άτλας.

(Μοντιαδης-Σιμος)

Φεγγουδάκης Αντ, Τζανασιά Αλ,, Νεαμονιτης Νικ, Φωτεινός Κυρ, Σφήκας Θοδ, Ρέππας Πολυχρ, Σίσκος Στεφ, Πουργιαζος Κυρ, Αργυράκης Στελ, Μειωτέρης Βαλ,

Αθανασιάδης Ερ, Κυριακούδης Αντ.Σουλάι Εντ, Κουμελάς Εφρ, Λώς Βασ.

Γενικά

Πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα πέρσι , στον σχεδιασμό, είμαστε διατακτικοί στο να κατεβάσουμε παιδική ομάδα στο πρωτάθλημα επειδή το δυναμικό  μας  απαρτιζόταν από παιδιά χαμηλότερης ηλικίας. Καλώς πήραμε το ρίσκο γιατί παρά τα άσχημα αποτελέσματα τα παιδιά έδωσαν τον καλλίτερο τους εαυτό , χάρηκαν τους αγώνες και πήραν εμπειρίες παιχνιδιών.

Συγχαρητήρια λοιπόν  στα παιδιά και στους προπονητές που προσπάθησαν όπως επίσης  και στους γονείς που ακολούθησαν .

Πως είδαν το παιχνίδι από τον ΗΡΑΚΛΗ:

Τελευταία αγωνιστική και για την κατηγορία Κ-14 και η ομάδα μας ηττήθηκε από αυτή του Άγιαξ 2 με σκορ 4-1.
Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω.
Μια κακιά στιγμή του διαιτητή που είδε ενα ανύπαρκτο πέναλντι, ένα χαμένο πέναλντι δικό μας και η αστοχία μας σε κάποιες ευκαιρίες που είχαμε ,ήταν κάποιες από τις αιτίες του τελικού αποτελέσματος.
Σκορ ημιχρόνου 2-1
Οι σύνθεση της ομάδας μας.
Όμηρος /Ηρακλής/Άτλας.
(Μοντιαδης-Σιμος)
Φεγγουδάκης Αντ, Τζανασιά Αλ,, Νεαμονιτης Νικ, Φωτεινός Κυρ, Σφήκας Θοδ, Ρέππας Πολυχρ, Σίνα Μαρ, Ισλαμάϊ Αντ, Σίσκος Στεφ Αργυράκης Στελ,,
Αθανασιάδης Ερ, Κυριακούδης Αντ.Σουλάι Εντ, Μειωτέρης Βαλ, Κουμελάς Εφρ, Τέρνοβα Ελ, Τέρνοβα Σεμπ. Σουλά Σελ
Έπαιξαν όλα τα παιδιά

Η συγκεκριμένη ομάδα της Κ-14 Όμηρος/Ηρακλής/Άτλας, είχε μοναδικό στόχο να δημιουργηθεί για να παίξουν σε αγώνες κάποια παιδιά που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν σε άλλη κατηγορία.
Συμπληρωνόταν πάντα με μικρότερα σε ηλικία παιδιά για να κατέβει σε αγώνες. Ήταν η λιγότερο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα , παρ όλα αυτά όμως συμμετείχε σε όλους τους αγώνες και έπαιζαν και όλα τα παιδιά πάντα στην διαρκεία αυτών .
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την προσπάθεια τους .
Συγχαρητήρια και στους προπονητές Μοντιάδη Μερκούρη και Σίμο Ζαννή που κατάφεραν να περάσουν στα παιδιά την χαρά του αγώνα και της προσπάθειας ανεξάρτητου των αποτεσματων.

Ευχαριστούμε τον Κ.Ζώη για τις ωραίες φωτογραφίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου