Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΄΄ΑΤΛΑΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ


Αδελφωμένα τα παιδιά του ΟΜΗΡΟΥ και ΑΤΛΑ μετά τον αγώνα.

 Με   επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου Κ10 ( Παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών)σήμερα το πρωινό  στο γήπεδό ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ στην Καλλιμασιά. Έλαβαν μέρος εκτός από τον ΟΜΗΡΟ και τον διοργανωτή ΑΤΛΑ,  ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ακαδημίες Χίου με 2 ομάδες ( Κοριτσιών / αγοριών) ο ΗΡΑΚΛΗΣ και  ο ΑΙΑΝΤΑΣ Χίου. 

Τα παιδιά μας με δικαιολογημένες αρκετές απουσίες  αγωνίστηκαν μόνο με τον ΑΤΛΑ  , με πολύ καλή απόδοση παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και ΄΄δουλεμένοι΄΄ . Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 4-1 για την ομάδα μας αλλά αυτό έχει μικρή σημασία μπροστά στην συμμετοχή στον αγώνα και την χαρά  όλων των παιδιών .

Συγχαρητήρια σε  όλους :  αθλητές που αγωνίστηκαν , τους συνοδούς  για την εποπτεία και συγγενείς που γέμισαν τις κερκίδες και αφιέρωσαν το Κυριακάτικο πρωινό τους στα παιδιά  .

Συγχαρητήρια και στον διοργανωτή ΑΤΛΑ για την  άψογη οργάνωση τον έλεγχο  γενικά για την τήρηση  των αγώνων, και την αποκατάσταση των χώρων .Τους ευχαριστούμε για τα κεράσματα των παιδιών 

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης)  Ντιέτσι Αλ., Ψαρούδης Δημ., Χούτα Άγγ., Γιαννίρης Φιλ., Αργυράκης Νικ, Στέφας Ευαγγ., Τσιγγελάκης Μάρ., Ζυμάρας Εμμ., Κουμελά Ελ., Ζαντιώτης  Παντ. και Κουκουτσάκης Στάυρος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου