Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Α΄ΧΙΟΥ ΔΑΦΝΗ - ΟΜΗΡΟΣ 1-0

ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς σε παράταξη πριν τον αγώνα με την ΔΑΦΝΗ σήμερα στο "Μεζάρι" 10/2/13
Σε έναν αγώνα ντέρμπι πρόβα "τζενεράλε" του τελικού κυπέλλου, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής ,η ομάδα μας ήταν καλλίτερη σε γενικές γραμμές , είχε την κατοχή, είχε τις καλές ευκαιρίες να προηγηθεί είχε το πάθος και την δύναμη  αλλά δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι δεν είχε αποτελεσματικότητα.
Αυτήν την αποτελεσματικότητα την είχε η ΔΑΦΝΗ που βρήκε δίχτυα στις αρχές του Β΄ημιχρόνου  πετυχαίνοντας   το γκολ που έκρινε τον αγώνα.  
Με  την σημερινή ήττα μείναμε τέταρτοι στην βαθμολογία 5 βαθμούς πίσω από τον τρίτο ΑΤΡΟΜΗΤΟ και 12 βαθμούς πίσω από τον πρώτο και αήττητο ΚΑΝΑΡΗ.
Ο αγώνας άρχισε χαλαρά με την ΔΑΦΝΗ να πιέζει χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Σιγά σιγά το παιχνίδι  "φόρτωσε" , η ταχύτητα και η δύναμη πήραν τις θέσεις τους και είδαμε αρκετές σκληρές μονομαχίες ευτυχώς μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τον ΟΜΗΡΟ να ανεβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις και να γίνεται επικίνδυνος . Σε δύο φάσεις  στο πρώτο ημίχρονο έφτασε η ομάδα μας κοντά στο γκολ, "τετ α τετ" με Ψαρούδη την πρώτη και σε παράλληλη σέντρα του Γεροντιδάκη μετά από επέλαση του Γιοβανάκη  που η μπάλα πέρασε παράλληλα από την κενή εστία των αντιπάλων και δεν μπόρεσαν απλά να την σπρώξουν στα δίχτυα  οι επιθετικοί μας ,την δεύτερη, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο 50΄ του αγώνα , πλάγιο των αντιπάλων από δεξιά προξένησε αναστάτωση στα "καρέ" μας  και ο ικανός σκόρερ Ζαμπετάκης απλά σκοράρισε και 1-0. Το γκολ αυτό έκρινε τον αγώνα παρά την πίεση του ΟΜΗΡΟΥ  και την γενική αντεπίθεση μετά το 85'. Εν τω μεταξύ η ΔΑΦΝΗ είχε μια καλή ευκαιρία στο 75 όταν ο Κωττατής εξουδετέρωσε ψύχραιμα σουτ από πολύ κοντά . Προς το τέλος του αγώνα δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με κύριο χαρακτηριστικό τους μικροτραυματισμούς και τις καθηστερήσεις. Σε αψιμαχία Γιοβανάκη Ζαμπετάκη στο 88' ο διαιτητής Ν.Επιτροπάκης έδειξε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη- στον πρώτο και απ΄ευθείας κόκκινη στον δεύτερο. Στο 90+ δεύτερη κίτρινη - κόκκινη- είδε και ο Παπαλάνης για καθυστέρηση. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ΔΑΦΝΗ  με 9 και τον ΟΜΗΡΟ με 10 παίκτες. Κάπως έτσι ήρθε η τέταρτή μας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και η νίκη για την καλή ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ που της ανεβάζει την ψυχολογία εν όψη τελικού κυπέλλου.
ΟΜΗΡΟΣ
Κωττατής, Σωτηράκης, Γιοβανάκης, Κοκοκύρης Ι.,Καρβέλας Κ. , Μουλάκης, Ψαρούδης, Γεροντιδάκης , Μπανιάς ( 85΄ Ν.Κοκοκύρης), Πελαντής και Ζαννίκος.( 75' Μαυρογιάννης).
Στον πάγκο ήταν ακόμα  οι: Ψαρρός Γ., Αγγελίδης και Κοκοκύρης Δ.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου