Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . Α΄ΧΙΟΥ. ΟΜΗΡΟΣ - ΚΟΦΙΝΑΣ 6-0




Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής σήμερα στο χωριό ΟΜΗΡΟΣ_ΚΟΦΙΝΑΣ 6-0! ( "Χατ τρικ" ο Πελαντής)

Ο αγώνας δεν σηκώνει κριτική λόγω της δραματικής διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Ο Κοφινάς που είναι τελευταίος στην βαθμολογία και πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό παρέταξε μια νεανική ομάδα, όπου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιδιών του κατάφερε μόνο μια φορά να απειλήσει στο 30΄σε μια αντεπίθεση αλλά στο "τετ α τετ" ο σταθερός Ψαρρός αποσόβησε τον κίνδυνο.
Το παιχνίδι που ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΟΜΗΡΟΥ, παίχτηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και σε φιλικό κλίμα.
Η σειρά των γκολ: 
1-0.  Στο 20',  ωραία ο Ψαρούδης βρίσκει τον Γεροντιδάκη την σέντρα από τα δεξιά του οποίου αξιοποίησε τέλεια ο Πελαντής.
2-0. Στο 45+, ο Σωτηράκης κάνει κούρσα από αριστερά φτάνει στην μεγάλη περιοχή και εκτελεί!
3-0. Στο 50',  εκτελεί κόρνερ ο Σωτηράκης και στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε στα καρέ του ΚΟΦΙΝΑ ο Μουλάκης με σουτ σκοράρει μέσα από την περιοχή.
4-0. Στο 55΄, ο Ψαρούδης κάνει κάθετη πάσα στην περιοχή στον Μπανιά που δεν προλαβαίνει, καραδοκούσε όμως ο Πελαντής που από πολύ κοντά ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του σκορ.
5-0. Στο 65' κλέβει την μπάλα ο Μπανιάς έξω από την περιοχή βλέπει μόνο τον Πελαντή μέσα , "ασιστ" και γκολ.
6-0. Ατομική ενέργεια του Γιοβανάκη, προλαβαίνει την  έξοδο του τερματοφύλακα και σφραγίζει την νίκη!
Στο 80' έστειλε με ωραία ενέργεια την μπάλα στα δίχτυα  και ο μικρός Δ.Κοκοκύρης αλλά   το γκολ δεν μέτρησε  λόγω "οφσαϊντ".
Με την νίκη μας αυτή και λόγω της ήττας του προπορευόμενου ΚΑΝΑΡΗ πλησιάσαμε μεν 9 πόντους την κορυφή αλλά συνεχίζουμε στην 4η θέση 5 πόντους πίσω από ΑΤΡΟΜΗΤΟ και 4  πίσω από ΔΑΦΝΗ.
ΟΜΗΡΟΣ
Ψαρρός, Γεροντιδάκης, Κούτικας, Γιοβανάκης, Κοκκύρης Ν., Αγορής, Μουλάκης ( 60' Κοκοκύρης Δ), Μπανιάς, Σωτηράκης, Ψαρούδης( 67΄ Αγγελίδης) και Πελαντής (75' Καρβέλλας).
Στον πάγκο ακόμα  ο Βενέτης Σπ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου