Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΚΑΝΑΡΗΣ 2-4 . ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ



Ότι δεν κατάφεραν οι νέοι του ΟΜΗΡΟΥ ( Συνεργασία ΚΑΝΑΡΗ) κατάφεραν οι παίδες του ΚΑΝΑΡΗ ( Συνεργασία ΟΜΗΡΟΥ), δηλαδή να περάσουν στην τετράδα της κατάταξης και να έχουν δικαίωμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στα τελικά . Τα παιδιά μας σήμερα σε έναν δύσκολο αγώνα τα κατάφεραν να κερδίσουν και μάλιστα με το καθαρό σκορ 4-2!
Το σκορ άνοιξαν οι τυπικά γηπεδούχοι (ΚΛΑΣΣΙΚΟ) στην αρχή του αγώνα. Στην  συνέχεια με την ψυχολογία σύμμαχο έπαιξαν καλλίτερα και έχασαν ευκαιρίες. Εκεί που όλα έδειχναν την άνετη επικράτηση και την πρόκριση των αντιπάλων μας σε μια αντεπίθεση του ΚΑΝΑΡΗ ο Κουνής κέρδισε πέναλτι ( εδώ οι του  ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ διαμαρτυρήθηκαν για "οφ σαιντ" στην αρχή της φάσης- το πέναλτι ήταν καθαρό όμως) που το αξιοποίησε ο Κουφογιάννης και έγραψε το 1-1 στο 30΄.Πριν τελειώσει το ημίχρονο ήρθαν άλλα δυο γκολ για την ομάδα μας με τον Δ.Κοκκύρη και τον Κουνή. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το ΚΛΑΣΣΙΚΟ μπήκε πάλι πιο δυνατά αλλά οι επιθέσεις του κτυπούσαν πάνω σε γρανιτένια άμυνα ενώ ο ΚΑΝΑΡΗΣ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις, έτσι στο 55' πάλι ο Κουνής έγραψε το 1-4 όταν μια μεγάλη μπαλιά ακριβείας του Κοκοκύρη τον έβγαλε μόνο μέσα στην περιοχή.
Το 2-4 ήρθε στο 65' . Μέχρι το τέλος του αγώνα το ΚΛΑΣΣΙΚΟ συνέχισε να πιέζει αλλά δεν είχε τύχη.
 Έτσι κατακτήσαμε την  τρίτη θέση πίσω από ΠΑΧ και ΚΟΦΙΝΑ, τέταρτη η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ. Οι αγώνες της τελικής φάσης  θα γίνουν στις αρχές του Μάρτη , η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα   με τον ΚΟΦΙΝΑ .
ΚΠΣ
Το φύλο του σημερινού αγώνα με τις συνθέσεις και των δυο ομάδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου