Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΝΑΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΗΡΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΦΙΝΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΕ 1-0!

Σε  έναν συναρπαστικό αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου οι παίδες του ΚΑΝΑΡΗ Συνεργασία ΟΜΗΡΟΥ πήραν το ένα εισητήριο για τον τελικό του θεσμού μετά την σημερινή τους νίκη επί του ΚΟΦΙΝΑ  με 1-0!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την γενική τους απόδοση και προσπάθεια, συγχαρητήρια και στους φίλους των δύο ομάδων που χειροκροτούσαν κάθε καλή ενέργεια από όποια πλευρά και αν προερχόταν - τα παιδιά δε με την σειρά τους δεν τους απογοήτευσαν, τέλος συγχαρητήρια στην διαιτητή Ιωάννα Γεωργοπούλου και στους βοηθούς της για τα ορθά τους και συγκρατημένα σφυρίγματα. 
Στον αγώνα ο ΚΑΝΑΡΗΣ μπήκε καλλίτερα και ευτύχισε να προηγηθεί σχετικά ενωρίς- μόλις στο 7' του αγώνα, ο ΚΟΦΙΝΑΣ σιγά σιγά ξεπέρασε το σοκ του γκολ και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα "ίσια" με αποτέλεσμα να δούμε ένα γρήγορο, δυνατό και τεχνικό κατά διαστήματα παιχνίδι- πάντα τηρουμένων των αναλογιών. Μην μας ξεγελάει το φτωχό σκορ, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές και καλές φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες , το πάθος των παικτών σε ορισμένες περιπτώσεις ξεχείλιζε  χωρίς όμως να γίνεται σκληρό το παιχνίδι.
Τ γκολ το έβαλε ο Κοκοκύρης μετά από υποδειγματική κάθετη πάσα του Κουφογιάννη.
Τον αγώνα εκτός των πιο πάνω σημάδεψε μια κούρσα 85 μέτρων του Κουνή που αφού κέρδισε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του ΚΑΝΑΡΗ διέσχισε πιεζόμενος  όλο το γήπεδο, έφθασε στην μικρή περιοχή του ΚΟΦΙΝΑ αλλά σούταρε κουρασμένος πλέον, λίγο άουτ. Έπίσης τον αγώνα σημάδεψε και μια τρομερή διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα μας Κρουσουλούδη από τα 2 μέτρα \.
ΟΜΗΡΟΣ
Κρουσουλούδης Στ., Εκατομμάτης, Κουφούδης Ισ., Μεταξής, Κουφούδης Α., Κουνής, Τζούμας, Στεφανίδης, Κουφογιάννης, Γεωργίτσης, Κοκοκύρης, Πλείανθος, Πιτσόλης, Κούτης, Ζαννίκος, Βούκουνας , Κρουσουλούδης Δ. και Γιαλούσης.
ΚΟΦΙΝΑΣ
Κουτελάκης, Ντίμπρα, Μπίμπα, Τζήκας, Πηλιώτης, Ζυγλάκης, Λεμονιάδης Γ., Ράλλης, Ζουμής, Λεμονιάδης Α.,Σφήκας, Ξενάκης, Κουνέλης, Μανάρας, Αργυρούδης Κ, Αργυρούδης Χ. και Μουρούνας.
KΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου