Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ - ΕΛΑΤΑ 3-1

Κοκοκύρης Γιάννης 36.
Μήτσος Κοκοκύρης 15.













Ιστορικός αγώνας σήμερα για την οικογένεια Κοκοκύρη αφού πατέρας και γιος βρέθηκαν συμπαίκτες για 12 περίπου αγωνιστικά λεπτά, σήμερα πήρε το βάπτισμα του πυρός με την ανδρική ομάδα ο μικρός Μήτσος.
Εμφανώς καλλίτερος ο ΟΜΗΡΟΣ νίκησε καθαρά σε ένα ελεύθερο και ανοικτό παιχνίδι. Η ομάδα μας κατέβηκε να παίξει ανοικτά χωρίς άγχος και ( με συγχωρείτε για το αδόκιμο) μύριζε "ΑΡΗ". Ναι κάτω από τις οδηγίες του Άρη Πυκνή  είδαμε  καλή μπάλα σήμερα από τον ΟΜΗΡΟ παρά τα ... 8άρια του Νοτιά. Στο να γίνει ένας καλός αγώνας βοήθησε και η συμπαθέστατη ομάδα της ΕΛΑΤΑΣ που αν και είχε ελλείψεις έπαιξε ανοικτά και καθαρά.

Στο πρώτο ημίχρονο με τον αέρα βοηθό η ΕΛΑΤΑ έφτιαξε μερικές φάσεις 2 από αυτές πολύ επικίνδυνες που εξουδετέρωσε με υπερένταση ο πολύ καλός Γιοβανάκης. Η ομάδα μας είχε και αυτή ευκαιρίες με Πελαντή και Ζαννίκο. Στο 34' ωραία σέντρα του Σωτηράκη και το 1-0 γίνεται από τον Γεροντιδάκη με ωραίο δυνατό σουτ από δύσκολη θέση μέσα στην περιοχή δεξιά και πολύ πλάγια, 
Το 2-0 ήρθε στο 42' όταν ο Ψαρούδης έκανε κάθετη μέσα στην περιοχή  και ο Πελαντής έπιασε ένα σουτ στην κίνηση. 
Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω και του ανέμου ήταν μονόλογος του ΟΜΗΡΟΥ με επιβράβευση το γκολ του Ζαννίκου όταν σε μια αναστάτωση στην άμυνα της ΕΛΑΤΑΣ σκοράρισε με διπλή προσπάθεια από πολύ κοντά και 3-0 στο 58' . Η συνέχεια στο ίδιο  μοτίβο αλλά σε μια αντεπίθεση οι αντίπαλοι μας έβαλαν το γκολ της τιμής ( η το γκολ που δικαιούταν) όταν ο Α.Κουτσούρας με μακρινό σουτ βρήκε εκτός θέσης τον Κωττατή και έγραψε το 3-1 στο 87΄.
Παρά την νίκη μας αυτή επειδή κέρδισαν και οι 3 προπορευόμενες ομάδες ( Κανάρης, Δάφνη και Ατρόμητος) παραμείναμε στην 4η θέση της βαθμολογίας .
ΟΜΗΡΟΣ
Κωττατής, Σωτηράκης, Γιοβανάκης, Κοκοκύρης Ι.,Καρβέλας Κ.(70' Χαζαθανάσης), Μουλάκης, Ψαρούδης, Γεροντιδάκης ( 62' Μαυρογιάννης), Μπανιάς, Πελαντής και Ζαννίκος(82΄ Κοκοκύρης Δ).
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Ψαρρός Γ., Kρουσουλούδης Δ.  και Κοκοκύρης Ν.
ΚΠΣ 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαννης Κοκκοκυρης κλεισμενα 38 και Δημητρης 14.Να διορθωθει.Ευχαριστω !Μπραβο στα παιδια!

Δημοσίευση σχολίου