Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Α'ΧΙΟΥ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2-1



Τρίτωσε το καλό αυτό το Σαββατοκύρακο, μετά την νίκη στο παιδικό ποδόσφαιρο και το ανδρικό μπάσκετ  ήρθε  η νίκη στο ανδρικό ποδόσφαιρο.
Σε ένα παιχνίδι γοήτρου ο ΟΜΗΡΟΣ κέρδισε  την ΚΑΛΑΜΩΤΗ με 2-1 ( στον πρώτο γύρο η ΚΑΛΑΜΩΤΗ μας είχε υποχρεώσει στην πρώτη  μας ήττα , 0-2).
Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή  να δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη εστία, να χάνει ευκαιρίες  και να παίζει καλλίτερα. Σε δυο φάσεις τουλάχιστον μπορούσαμε να προηγηθούμε . Στο 15' με τον Ζαννίκο όταν πήρε καταπληκτική κάθετη του Ψαρούδη και μόνος μπροστά στον τερματοφύλακα πλάσαρε σύριζα από το δοκάρι άουτ. Στο 21΄με τον Ψαρούδη όταν σε σύγχυση στην αντίπαλη μικρή περιοχή βρέθηκε κοντά στο γκολ αλά πλάσαρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν  με αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές  γύρω στο 20 ζήτησαν πέναλτι  όταν συγκρούστηκε ο τερματοφύλακας μας με αντίπαλο επιθετικό μέσα στην περιοχή.  
Το γκολ τελικά ήρθε στο 45 όταν σε κόρνερ του Ψαρούδη προξενήθηκε αναστάτωση και αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε με το χέρι μέσα στην μικρή του περιοχή . Το πέναλτι που δώθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Μουλάκης και...1-0!.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον ΟΜΗΡΟ πάλι να προσπαθεί περισσότερο. Έτσι στο 60' σε φάουλ του Ψαρούδη η μπάλα φθάνει στον Ζαννίκο που την στρώνει στον Καρβέλλα και...2-0! Από αυτό το σημείο και μετά άρχισε να πιέζει η Καλαμωτή αλλά σε δυο αντεπιθέσεις ο ΟΜΗΡΟΣ με Ψαρούδη και Ζαννίκο σε αντίστοιχα τετ α τετ έφθασε κοντά να πετύχει και τρίτο τέρμα. Στο 80΄ με ωραίο τρόπο η ΚΑΛΑΜΩΤΗ μείωσε  σε 2-1 όταν ο Κυριακούδης δέχτηκε κάθετη στην περιοχή και σκόραρε καθώς πρόλαβε την έξοδο του Κοττατή. Το τελευταίο δεκάλεπτο που η αντίπαλος συνέχισε να πιέζει περισσότερο για την ισοφάριση και η ομάδα μας να γυρίζει πίσω να συντηρήσει το αποτέλεσμα  , έγιναν μερικές καλές φάσεις στην εστία μας άλλα αφ΄ενός η αστοχία των επιθετικών της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ αφ΄ετέρου η κλάση του Κοττατή δεν επέτρεψαν να αλλάξει κάτι στο σκορ.
Στο 90 απεβλήθη ο Κοκοκύρης Ι. με δεύτερη κίτρινη/κόκκινη. Έτσι τα τελευταία 6 λεπτά ( όσα έδειξε ο διαιτητής για καθυστερήσεις) η ομάδα μας έπαιζε με 10 παίκτες.

Σημείωση
1.Η ομάδα μας σε 20 αγώνες έχει 42 πόντους και παραμένει τέταρτη στην κατάταξη, έχει πετύχει 42 γκολ( τέταρτη καλλίτερη επίθεση) και έχει δεχτεί μόνο 21 ( δεύτερη καλλίτερη άμυνα).
2. Ο   Κ.Καρβέλλας  άνοιξε και αυτός σήμερα λογαριασμό στα γκολ, είναι ο 12ος παίκτης μας που σκοράρει φέτος. Οι άλλοι 11 είναι: Πελαντής 9, Ψαρούδης και Μπανιάς από 8, Ζαννίκος 5, Μουλάκης 3, Σωτηράκης και Γιοβανάκης από 2 και Κρουσουλούδης Δ, Μαυρογιάννης, Κούτικας και Γεροντιδάκης. 

ΟΜΗΡΟΣ
Κωττατής, Σωτηράκης, Κοκοκύρης Ι, Κοκοκύρης Ν.(82΄Μαυρογιάννης), Καρβέλλας ( 90+ Αγγελίδης), Αγορής, Μουλάκης, Γεροντιδάκης, Μπανιάς ( 88΄Κρουσουλούδης Δ.), Ψαρούδης και Ζαννίκος. Αναπληρωματικός  ήταν ακόμα  ο  Ψαρρός Γ. 
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου