Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΩΝ - ΟΜΗΡΟΣ 0-7 ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.....

Ήταν θέμα χρόνου το "ξεμπούκωμα" , το έκαναν  οι παίκτες μας σήμερα στο Φαφαλιείο απέναντι στον Λέοντα που ερχόταν από νίκη ( 2-0 τις Καρυές) και διψασμένο  για περισσότερους βαθμούς. Κάτω από τις οδηγίες του νέου προπονητή ( Γιάννη Λαγούδη) η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με φανερά ανεβασμένη την ψυχολογία της ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς. Μόλις στο 5΄  μετά από πλάγιο του Παπαλάνη από δεξιά ο Ρες με ανάποδη κεφαλιά από κοντά ανοίγει το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 19΄, κάθετη του Γαλάτουλα βγαίνει μόνος πάλι ο Ρες και σκοράρει ξανά. Το 3-0 στο 21΄, ωραία ελλίσεται ο Παπαλάνης από Δεξιά, βγάζει παράλληλη στην μικρή περιοχή και ο  Πελαντής που καραδοκούσε την στέλνει με υποδειγματικό "πλασσεδάκι" στα δίχτυα του άτυχου σήμερα Συρρή. Το 4-0 έγινε στο 43΄ με πέναλτυ που κέρδισε παλικαρίσια ο Παπαλάνης και εκτέλεσε σωστά ο ίδιος. Το 5-0 στο 57΄πάλι με πέναλτυ που κέρδισε αυτή την φορά ο Αγορής και εκτέλεσε ο Ρές ( "χατ τρικ"). Το 6-0 στο 85΄- ένα υπέροχο γκολ- το έκανε ο Ψαρούδης όταν έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε κούρσα περνώντας 2 αντιπάλους και με σούτ από την κορυφή σχεδόν της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Συρρή που έκανε απελπισμένη έξοδο. Το 7-0 στο 88΄ , ένα πανομοιότυπο σε δημιουργία / εκτέλεση/ ομορφια με το έκτο , το πέτυχε ο Γαλάτουλας. Παπαλάνης, Ψαρούδης και Γαλάτουλας άνοιξαν σήμερα λογαριασμό στα γκολ του Ομήρου στο πρωτάθλημα. Εκτός από τα γκολ η ομάδα μας είχε και χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Παρά τα 7 γκολ ο αγώνας  είχε ρυθμό και αυτό χάρη στον αντίπαλο που ποτέ δεν κλείστηκε αλλά προσπαθούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα για κάτι καλλίτερο. Σαν αντάλλαγμα είχε 2-3 καλές  ευκαιρίες  να πετύχει γκολ .
Με την νίκη μας αυτή αφενός διατηρηθήκαμε στην 4η θέση του βαθμ. πίνακα και αφετέρου μειώσαμε την διαφορά από τον προπορευόμενο σε 5 η 6 βαθμούς- αφού έχασε η πρωτοπόρος Δάφνη στον Ηρακλη-  ανάλογα τι θα κάνει ο Κανάρης αύριο στον Ατρόμητο.
Τα 3 γκολ του Ρε τον προβιβάζουν μέχρι στιγμής στην πρώτη θέση των "σκορερ"με 8 γκολ σύνολο σε 8 αγώνες.
Το σημερινό 7-0 είναι το  ευρύτερο  σκορ στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
ΟΜΗΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης ( 65΄Τομάζος), Κοκοκύρης Ι ( 84΄ Αμπαζής) , Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Αγορής, Γαλάτουλας, Παπαλάνης, Πελαντής, Ψαρούδης και Ρες ( 65΄Κοκκώδης).
Στον πάγκο ακόμα οι :  Mαυρογιάννης, Κοκοκύρης Ν., και Κοκοκύρης Δ .
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου