Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-1

Σήμερα η ομάδα μας, έπαιξε πολύ καλά στα Θυμιανά απέναντι σε έναν δυνατό ΗΡΑΚΛΗ, κατάφερε να προηγηθεί στο 82' αλλά στο 90+, δευτερόλεπτα πριν την λήξη , στο άκρον άωτον της ατυχίας, ισοφαριστήκαμε μόνοι μας  με αυτογκόλ, προφανώς γιατί ο θεός διέταξε ισοπαλίες σε όλα τα σημερινά παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ!
 Ο αγώνας, αντάξιος του ονόματος των αντιπάλων, γρήγορος, δυνατός και με φάσεις εκατέρωθεν ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, ήταν ντέρμπυ μεταξύ του περσινού πρωταθλητή,  τρίτου στην βαθμολογία ΗΡΑΚΛΗ και του ΟΜΗΡΟΥ που είναι τέταρτος. Με την ισοπαλία αυτή διατηρηθήκαμε στην θέση μας και λόγω των ισοπαλιών των πρωτοπόρων και του πέμπτου στην βαθμολογία διατηρήσαμε και τις ίδιες βαθμολογικές αποστάσεις.
Στο Α΄ημίχρονο  μπήκαν δυνατά και οι δύο ομάδες, με τον ΟΜΗΡΟ να έχει 2 κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ  με Ρε και Πελαντή. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε και αυτός μια ευκαιρία , ο τερματοφύλακάς μας Νησιώτης  όμως είπε ΟΧΙ. Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα μας ήταν σαφώς καλλίτερη, πιέσαμε πολύ μέχρι που ήρθε η ανταμοιβή στο 80΄ όταν σε κάθετη πάσα του Ελπ.Αγορή ( που εορτάζει σήμερα ) παρεμβλήθηκε ο Ρες, τρύπωσε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0!. Στα υπόλοιπα λεπτά οι αντίπαλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά φάσεις για δεύτερο γκολ με Πελαντή , Ψαρούδη και Σωτηράκη κάναμε εμείς στις αντεπιθέσεις μας. Το γκολ για τον Ηρακλή ήρθε στο τέλος και των καθηστερήσεων του αγώνα όταν σε ψηλοκρεμαστή  μπαλιά των αντιπάλων στην  περιοχή μας ο στυλοβάτης της άμυνας και άψογος  μέχρι αυτή την στιγμή Γιαζιτζόγλου έστειλε με γυριστή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μας αφού και ο Νησιώτης δεν είχε βρεθεί στην θέση του.
ΟΜΗΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Παπαλάνης, Αγορής, Γαλάτουλας, Αναστασάκης(42' λτρ. Κοκκώδης) Πελαντής, Ψαρούδης( ΄88 λτρ. Τομάζος)  και Ρες (90' λτρ Κοκοκύρης Δ.)
Την 18άδα συμπλήρωσαν:  Κοκοκύρης Ι., Κοκοκύρης Ν., Γεροντιδάκης και Έξαρχος.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου