Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΡΥΕΣ 5-0 ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΛΑΝΤΗ

O Στέλιος Πελαντής βρήκε το όπλο του σήμερα και άρχισε να το αδειάζει καταριπάς στα δίχτυα των ΚΑΡΥΩΝ. Μια "κάθετη" μπαλιά φαρμάκι του Ρέ , 3 σέντρες ξυραφιές του Παπαλάνη από αριστερά και μια γλυκιά σέντρα του Σωτηράκη από δεξιά βρήκαν όλες τον αποτελεσματικό σήμερα Πελαντή που τις αξιοποίησε μετατρέποντάς τες σε  5 ωραία γκολ με έμφαση στο τρίτο που έγινε με άπιαστο γυριστό κατ΄ευθείας σουτ. Οι φιλότιμη ομάδα των Καρυών που κατέβηκε με προπονητή τον Μ.Χατζηδάκη ( μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας) είχε ελλείψεις και έπαιξε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς άντεξε το πρώτο ημίχρονο κρατώντας το μηδεν παρά τις 2 κλασκές ευκαιρίες των παικτών μας στο 20λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο γκολ ήρθε γρήγορα, η ομάδα μας απέβαλε το άγχος και παίζοντας ανοικτά δεν άργησε να δρέψει καρπούς.Τα γκολ όπως τα περιγράψαμε παραπάνω μπήκαν στο: 49', 60', 73' ,77'  και 88'.  Εν τω μεταξύ η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε καμιά από τις λιγοστές επιθέσεις των αντιπάλων αφού οι αμυντικοί μας παίζοντας σωστά τις μετέτρεπαν σε αρχή δικών μας επιθέσεων.
ΟΜΗΡΟΣ (Λαγούδης  Ι.)
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης Ι. ( 83' Κοκοκύρης Ν), Τομάζος, Αγορής, Μουλάκης, Ψαρούδης ( 80΄ Αναστασάκης), Παπαλάνης, Ρες και Πελαντής.
 Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Έξαρχος, Μαυρογιάννης, Γεροντιδάκης, Κοκκώδης και Κοκοκύρης.
Σημειώσεις
Με την νίκη μας αυτή διατηρηθήκαμε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους πίσω από τον πρώτο Κανάρη και 5 πόντους πίσω από τους δεύτερους Ηρακλή και Δάφνη.
Με τα 5 σημερινά μας γκολ  πιάσαμε την 2η θέση της καλλίτερης επίθεσης με 27 γκολ 5 γκολ πίσω από τον πρώτο Κανάρη, ενώ  είμαστε στην 3η θέση της καλλίτερης άμυνας με 9 γκολ, πρώτος ο Κανάρης με 5 γκολ και δεύτερος ο Ηρακλής με 6 γκολ παθητικό.
O Στέλιος Πελαντής με τα 5 σημερινά του γκολ 'επιασε τα 8 φέτος, έτσι φιγουράρει και αυτός στις πρώτες θέσεις των "σκόρερ" , πρώτος είναι ο συμπαίκτης του Βασίλης Ρες που έχει φτάσει τα 10.
ΚΠΣ
Ανακοίνωση
Η επομένη αγωνιστική μας θέλει στα Καρδάμυλα όπου μας περιμένει  ο τοπικός ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.
Η ομάδα θα ναυλώσει 50θέσιο πούλμαν που θα ξεκινήσει από την "ΠΡΟΟΔΟ" στις 12:00. Όσοι από τους φίλους το επιθυμούν μπορούν να μας ακολουθήσουν.
Ευχές
Το ΔΣ της ομάδας εύχεται Χρόνια Πολλά και κάθε τους επιθυμία να γίνει πραγματικότητα στον Βασίλη Ρε και στον Γιάννη Ψαρούδη  για τα γεννέθλια  τους που  την Παρασκευή 28/11 και σήμερα 30/11 αντίστοιχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου