Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΛΑΣΙΚΟ 4-0, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ"

Μπορεί να χαρακτηριστεί άνετη επικράτηση όπως δείχνει το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το ότι το φιλότιμο ΚΛΑΣΙΚΟ δεν απείλησε καθόλου. Στο  πρώτο ημίχρονο  η ομάδα μας έδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο με συντριπτικά ποσοστά κατοχής και φάσεων στην αντίπαλη εστία, ανταμοιβή 2 ωραία γκολ..Μέχρι το 40΄του αγώνα σε αντίστοιχους τραυματισμούς προχωρήσαμε σε 2 αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σχεδόν νωθρά κάπου χαμένοι στο κέντρο με δυσκολίες στην ανάπτυξη. Σιγά σιγά όμως ξαναβρήκαμε τον καλό μας αγωνιστικό ρυθμό και ήρθαν τα άλλα 2 εξίσου ωραία γκολ.
1-0 στο 5΄ με τον Γαλάτουλα αφού προηγουμένως είχε σουτάρει ο Πελαντής και απέκρουσε ο        αντίπαλος τερματοφύλακας.
2-0 στο 10΄ . Ο δραστήριος Παπαλάνης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Πελαντής απέτυχε να βρει την μπάλα "εν κινήσει" με ανάποδο γυριστό σουτ, την πέτυχε όμως ο αποτελεσματικός  Ρες όπου με άπιαστο θεαματικό γυριστό σουτ επίσης, την κάρφωσε στα δίχτυα του Πιστολή.
3-0 στο 65΄ ο Ρες διπλασίασε τα δικά του γκολ μέσα από την περιοχή με ωραίο σουτ.
4-0 στο 85΄ όταν ο Αμπαζής  από αριστερά έβγαλε σωστά την κάθετη και ο νεοεισελθών Κοκοκύρης Δ.( Στο 75 είχε αντικαταστήσει το πατέρα του Γιάννη) με απευθείας δυνατό σουτ την κάρφωσε θεαματικά στην εστία του Κλασικού.
Πολύ καλές στιγμές στο 80΄όταν δυνατό σουτ του Ρε βρήκε την συμβολή των δοκών και στο 90΄ όταν σε σέντρα από αριστερά του Δ. Κοκκοκύρη, με θεαματική καρφωτή κεφαλιά ο Αμπαζής δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από κοντά με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης.
Ήταν η δεύτερη μας συνεχόμενη νίκη με τον Λαγούδη στον πάγκο και η 5η μας νίκη στο πρωτάθλημα που μας διατήρησε στη 4η θέση της βαθμολογίας.
ΟΜΗΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης ( 30΄ λτρ Κοκκώδης), Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης Ι.( 75΄Κοκοκύρης Δ.),  Κούτσουρας, Αγορής, Γαλάτουλας ( 40΄λτρ Αμπαζής), Μουλάκης, Παπαλάνης, Πελαντής και Ρες.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι:  Τομάζος, Αναστασάκης, Γεροντιδάκης και Ψαρούδης.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου