Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Οι αγώνες...της ομάδας μας

Σήμερα ο σύλλογός μας έχει δυο παιχνίδια, το ένα είναι στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής για  το τοπικό πρωτάθλημα  ποδοσφαίρου και  το άλλο είναι για το παιδικό πρωτάθλημα μπασκετ που είναι σαν τελικός για την ομάδα μας αφού...
με νίκη και διαφορά +3 πόντους  μπαίνει στα play-off  του πρωταθλήματος που ήταν ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας.  Η ομάδα  ποδοσφαίρου  θα αγωνιστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα και την παραμονή της 6ης θέσης στην βαθμολογία και φυσικά για να μείνει ζωντανή βαθμολογικά. Για να το πετύχει θα πρέπι να νικήσει την ομάδα του Παγχιακου/Αστέρα που θέλει περισσότερο την νίκη για την παραμονή στην κατηγόρια. Ο Όμηρος προέρχεται από την ήττα στο Φαφαλειο από την πρωτοπόρο Δάφνη με 2-0 ενώ ο Παγχιακος/Αστέρας από την σημαντική νίκη επί του Λέων με 1-0.
Ο αγώνας ποδοσφαίρου αρχίζει στις 17:30 στην Καλλιμασια στο ενωσιακο γήπεδο της ΕΠΣ Χιου "Νίκος Σύλλας" με διαιτητές τους Τσαπαρα και βοηθούς τους Λιβανιδη και Τσουχλη."
Τέλος, στο ανοικτό γήπεδο στην Καλλιμασιά στη ΡΑ στις 15:30 θα γίνει ο αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα με διαιτητές τους Κοντιλη και Δεδε."
Όλοι οι φίλαθλοι  κοντά  και στα 2 παιχνίδια της ομάδας μας..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου