Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Προς Χίο ο Βλοντάκης

Το ότι η Χίος είναι πλέον από τις πιο υγιείς ομάδες στο πρωτάθλημα πόλο της  Α1 των ανδρών είναι γνωστό. Το ότι έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό είναι γνωστό και αν το έχουν καταλάβει κάποιοι, ο πρόεδρος της ομάδας του «νησιού της μαστίχας»...
ο Παναγιώτης Παππής θέλει να το καταστήσει σαφές, σε όλους. Φήμες θέλουν τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να αφήνει το Βελιγράδι και την Παρτιζάν, για το νησί της Χίου, το ίδιο υπάρχουν φήμες και όσον αφορά τη θέση του προπονητή της ομάδας, καθώς μεταξύ αυτών ακούστηκε και αυτό του Μάκη Βολτυράκη, του προπονητή του Πανιωνίου, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το επόμενο χτύπημα της ομάδας  της Χίου, ακούει στο όνομα Αντώνης Βλοντάκης. Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Χίου, από πέρυσι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε να πάει. Τα φετινά οικονομικά προβλήματα των Πειραιωτών που είδαν το φως της δημοσιότητας, οδήγησαν κάποιους να κάνουν σενάρια, με την πιθανότητα, ότι ο πρόεδρος της Χίου, μπορεί να αναλάβει τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Γεγονός πάντως, που ο ίδιος, ο Παναγιώτης Παππής, το διέψευσε μιλώντας  σε ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού. Η οικονομική συμφωνία δεν είναι γνωστή, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Βλοντάκης, του χρόνου θα αγωνίζεται με το σκουφάκι της  Χίου.
Η Χίος είναι μια ομάδα, που διέθετε  τμήμα υποδομών και ταλέντων και «τροφοδοτούσε» όπως και τα Χανιά, τις ομάδες της Αθήνας, και  τις εθνικές ομάδες των μικρών ηλικιών. Μεταγραφές ηχηρές έκανε, αλλά πάντα με ιδιαίτερο στόχο.  Αν καταφέρει του χρόνου να «παντρέψει» τα δικά της παιδιά με τους έμπειρους παίκτες που ετοιμάζεται να αποκτήσει, τότε είναι σίγουρο ότι μια νέα δυναστεία ετοιμάζεται στο χώρο του πόλο.

πηγή: onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου