Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Λύση από Παππή στον Ολυμπιακό

Στο παρελθόν , ουκ ολίγες φορές, το όνομα του είχε αναφερθεί ως πρώτο υποψήφιο για την ανάληψη διοικητικών καθηκόντων στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μπορεί ο Παναγιώτης Παππής να μην ενεπλάκη τελικά με τα διοικητικά της «ερυθρόλευκης» ομάδας, εμπλέκεται ωστόσο… οικονομικά.
Και αυτό γιατί...
έδωσε χορηγία 5000 ευρώ στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την πρόκρισή του στο Final 4 του Τσάμπιονς Καπ, ζητώντας να δοθεί προτεραιότητα στην περίπτωση της  Βάσω Μαυρέλου, να πληρωθούν δηλαδή τα έξοδα του σπιτιού της, προκειμένου να μην της κάνουν έξωση. Εξάλλου, η Βάσω Μαυρέλου «αγγίζει» περισσότερο τους Χιώτες, μιας και η ίδια κατάγεται από την Χίο, όπου έκανε και τα πρώτα βήματα της καριέρας της. Μαζί με τη Μαυρέλου, λύση δίνεται και για την Κέιμι Κρεγκ από τη στιγμή που οι δύο πολίστριες συγκατοικούν.
Περισσέψε ωστόσο ένα οικονομικό ποσό το οποίο δόθηκε στις πολίστριες που είχαν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο της Χίου, Παναγιώτη Παππή, με την οποία τον ευχαριστούσε για τα 5000 ευρώ που θα βοηθήσουν στην καλύτερη αγωνιστική συνέχεια της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και τη συμμετοχή στο Final 4 του Τσάμπιονς Καπ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου