Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Δεν βρέχει...


Με γνώμονα την προστασία του αθλήματος, ιδιαίτερα μετά, και από τη «μεγάλη σύμβαση»… που υπογράφτηκε με συγκρότημα στο χώρο της ενημέρωσης για την ραδιοτηλεοπτική μετάδοση των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων της, η ΕΠΣ ΧΙΟΥ, δια της πειθαρχικής της επιτροπής, εξάντλησε την αυστηρότητά της στην Α.Ε. Χίου Βροντάδου και τον παράγοντά της Νικόλαο Κυριακούδη. Έτσι, για την δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου, που προκλήθηκε από τη γνωστή πλέον υπόθεση πλαστοπροσωπίας του Άλντο Σάλβια, επιβλήθηκαν βάσει του άρθρου 26 του πειθαρχικού κώδικα απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο 1 έτους στον παράγοντα και για το σωματείο χρηματικό πρόστιμο χιλίων ευρώ και απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε διοργάνωση για διάστημα 5 μηνών.

Είναι απορίας άξιο, πως ο οραματιστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕ Χίου Βροντάδου, μέλος σήμερα της πειθαρχικής επιτροπής, Σταύρος Καλλίτσης τιμώρησε με τόση αυστηρότητα το «παιδί» του. Εμείς προτείνουμε, για να μην εξοντωθεί το σωματείο, να ισχύσουν τώρα οι 4 μήνες, και ο εναπομείναντας να σπαστεί σε 15 μέρες τα Χριστούγεννα και 15 το Πάσχα. Αν και κατά παράβαση του κώδικα, θεωρούμε πως κανείς δεν θα αντιδράσει σε κάτι τέτοιο…

Ελάτε πείτε την αλήθεια: Δεν θέλατε τελικά να τους τιμωρήσετε! ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Τι ή ποιοί μεσολάβησαν για την αλλαγή των αρχικών προθέσεων για αυστηρή τιμωρία Κύριε Σαρρή? Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι εννοούσατε κάτι τέτοιο! Η κοινή γνώμη τουλάχιστον περίμενε πολύ περισσότερα. Αναλύστε τα δημοσιεύματα και τα μηνύματα του απλού φιλάθλου. Με τις πράξεις σας δημιουργείται στο φίλαθλο κοινό μόνο αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν βρέχει…

Αμφισβητούμε ευθέως την δικαιοδοσία της συγκεκριμένης επιτροπής να λάβει μια τέτοια απόφαση.

Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε πλέον να πείσουμε αθλητές να βγάλουν δελτίο ποδοσφαιριστή . Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο και να μην επιλέξουν να αθλούνται στα 5Χ5? Για ποιο λόγο να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα και να μην διοργανώσουμε ένα αντίστοιχο των πρωταθλημάτων του Βουνακίου χωρίς δελτία αθλητών? Εκεί θα μπορεί να παίξει και ο Άλντο στην ομάδα που επιθυμεί!

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε, ακόμα και αν λίγοι το πιστεύουν, ότι η αντίδρασή μας είναι ανεξάρτητη της θέσης μας στο βαθμολογικό πίνακα. Το ίδιο θα κάναμε είτε ήμασταν πρώτοι είτε τελευταίοι. Δηλώνουμε πως δεν επιθυμούμε την άνοδο και τη συμμετοχή μας στην Α τοπική, γιατί δεν την αξίζουμε αφού αγωνιστικά δεν την επιτύχαμε.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου να πάρουν θέση επί του ζητήματος. Θα επανέλθουμε…

Χίος 08/05/2011

Για τον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου