Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ικανοποίηση για τον 1ο γύρο!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΒΑΟΛ Χίου, από την παρουσία της ομάδας στο 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ γυναικών στο νότιο όμιλο. Με τις 5 νίκες που έχει σημειώσει η ομάδα του Παντελή Βούλικα, μπορεί να κοιτάει .. με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της, που είναι παραμονή στην κατηγορία.
«Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι θα καταφέρουμε να είμαστε στους στόχους που θέλουμε και χαίρομαι που επαληθεύομαι», υποστήριξε στην καθημερινή εφημερίδα «Αλήθεια» της Χίου, η Δήμητρα Χαβαλέ, που ήταν από τις καλύτερες του ΒΑΟΛ στο νικηφόρο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΕΑ Παραλίας, την περασμένη Κυριακή.
«Οι πέντε νίκες στον 1ο γύρο, μας δίνουν άλλο αέρα για την συνέχεια. Αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος» συμπλήρωσε η έμπειρη παίκτρια.
Από την πλευρά της, η αρχηγός του ΒΑΟΛ Θάλεια Ψώρρα, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Αλήθεια Χίου, ανέφερε: «Με το τέλος του 1ου γύρου, έχουμε βάλει πολύ καλές βάσεις για το θέμα της παραμονής. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Βέβαια, το γεγονός ότι έχουμε κάνει 5 νίκες, δεν προεξοφλεί τίποτα και πρέπει να καταβάλουμε την ίδια προσπάθεια και ίσως και μεγαλύτερη στη συνέχεια. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το ίδιο πάθος. Το πρωτάθλημα έχει δείξει ότι μπορεί να γίνουν ανατροπές. Και εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο!».
πηγη:weplayball 
* και περισσότερα  και αναλυτικά για τον 1ο γύρο στο  vaolchios

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου