Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

NBA All Star Game (Καρφώματα-Τρίποντα)

Αν μη τι άλλο ο διαγωνισμός καρφωμάτων στο φετινό All Star Game αναμενόταν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον αντίστοιχο περσινό, από όπου απουσίαζε η φαντασία. Ο Μπλέικ Γκρίφιν, ίσως ο πιο θεαματικός παίκτης του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή...
αποφάσισε να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ πέραν του πάουερ φόργουορντ των Κλίπερς, τον τίτλο διεκδίκησαν ο φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς Ντεμάρ ΝτεΡόζαν, καθώς και δύο σέντερ, ο Τζαβάλ ΜακΓκι των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και ο Σερζ Ιμπάκα της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Αφού πήδηξε πάνω από ένα αυτοκίνητο και μάλιστα με συνοδεία... χορωδίας γκόσπελ, ο Γκρίφιν στέφθηκε νικητής με ποσοστό 68%.

Ο Τζαβάλ ΜακΓκι καρφώνει σε δύο μπασκέτες ταυτόχρονα!

Ο Σερζ Ιμπάκα κρέμασε ένα κουκλάκι στο καλάθι! Παίρνει φόρα πίσω από την μπασκέτα και αφού μαζεύει το κουκλάκι με το στόμα, καρφώνει με το ένα χέρι.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν παίρνει φόρα από τη γωνία, ο Μπαρόν Ντέιβις πετάει την μπάλα στην άκρη του ταμπλό και εκείνος την πιάνει στον αέρα και καρφώνει με το ένα χέρι.


Ο ίδιος πετάει την μπάλα στο ταμπλό και αφού την πιάνει στον αέρα, καρφώνει με τον αγκώνα, μιμούμενος τον Βινς Κάρτερ το 2000.


Η φαντασία όσο πάει και μεγαλώνει... Για το τελευταίο κάρφωμα του Γκρίφιν επιστρατεύτηκαν ένα αυτοκίνητο και η χορωδία της εκκλησίας, η οποία τραγουδούσε το γνωστό άσμα «I believe I can fly». Στο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο κάτω από την μπασκέτα, βρισκόταν ο Μπαρόν Ντέιβις, ο οποίος ξεπρόβαλε από την ηλιοροφή και πέταξε την μπάλα για να «απογειωθεί» και να καρφώσει πάνω από το όχημα με τα δύο χέρια, ο συμπαίκτης του στους Κλίπερς.


Ο Πολ Πιρς και ο Ρέι Άλεν, συμπαίκτες στους Σέλτικς, διεκδίκησαν τον δεύτερο τίτλο τους σε διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game του ΝΒΑ. Απέναντί τους βρήκαν τον Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), τον Ντάνιελ Γκίμπσον (Καβαλίερς), τον Τζέιμς Τζόουνς (Χιτ) και τον Ντόρελ Ράιτ (Ουόριορς). Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ο Τζέιμς Τζόουνς με 20 πόντους!

Διαγωνισμός τριπόντων
Τζέιμς Τζόουνς: 15 πόντοι
Ντάνιελ Γκίμπσον: 7 πόντοι
Ρέι Άλεν: 20 πόντοι
Κέβιν Ντουράντ: 6 πόντοι
Ντόρελ Ράιτ: 11 πόντοι
Πολ Πιρς: 12 πόντοι

Τελικός
Πολ Πιρς: 18 πόντοι
Τζέιμς Τζόουνς: 20 πόντοι
Ρέι Άλεν: 15 πόντοι
Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ο Τζέιμς Τζόουνς με 20 πόντους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου