Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΕΝΩΣΗ 2-1...με τα μάτια ενός Λαγκαδούση

Ένας φίλαθλος από την Λαγκάδα (που δεν έχει σχέση με το συμβούλιο της Ένωσης Συκ-Λαγκάδα) άπλα αγαπάει την ομάδα του μας έστειλε ένα ενδιαφέρον κείμενο για τον αγώνα που έγινε στα Καρδάμυλα.Το κείμενο γράφει τα εξής:

Μεγάλη νίκη για τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων επί της Ένωσης Λαγκάδας-Συκιάδας σήμερα το απόγευμα στα Καρδάμυλα. Μια νίκη ωστόσο που συνοδεύτηκε από φιλοξενία τριτοκοσμικών συνθηκών και συμπεριφορών που αμαυρώνουν τόσο το άθλημα όσο και προσωπικά τα ονόματα των πρωταγωνιστών. Συγκεκριμένα παρατηρήθηκαν από τους παρευρισκόμενους τα παρακάτω:

α)Ο διακεκριμένος πρώην διαιτητής Α' Εθνικής Κατηγορίας και νυν προπονητής του Ποσειδώνα, κ. Νικήτας Ντάτης, φρόντισε να προβληματίσει με τη συμπεριφορά του όλους αυτούς που νόμιζαν ότι εκπροσωπούνταν από τις διαιτησίες του στο παρελθόν. Μυημένος πλέον στο "πετσί" του ρόλου του (σαν σκληροπυρηνικός προπονητής τοπικής κατηγορίας) έκανε συνεχώς υποδείξεις στον διαιτητή και τον βοηθό που με τη σειρά τους "δεν μπορούσαν να τον αμφισβητήσουν". Μετά το δεύτερο γκολ του Ποσειδώνα (στο...70') ουσιαστικά διέκοψε το παιχνίδι πετώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο ή δίνοντάς τες σε οπαδούς των γηπεδούχων που βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο για να τις πετάξουν αυτοί. Προκαλούσε συνεχώς αντιπάλους και διαιτητές με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε παιχνίδι αλλά πόλεμο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΤΗ!

β) Άλλη μια ιστορική διατησία από τον κ. Τσούχλη για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά (γνωστός άλλωστε). Υποδείκνυε με θαυμαστό συγχρονισμό τα "σφυρίγματα" του κ. Ντάτη και άφησε τους γηπεδούχους να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: να κλωτσούν πόδια ατιμώρητοι για 90'. Άνθρωποι των φιλοξενούμενων διαμαρτύρονται για ακύρωση κανονικού γκολ στο 20' (μετά από υπόδειξη του κ. Ντάτη βέβαια) και για αποσιώπηση καθαρού πέναλτι (αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες). Δεν κατόρθωσε σε καμία περίπτωση να ελέγξει τον αγώνα και έκλεινε τα μάτια σε κάθε αντισυναδελφικό μαρκάρισμα των γηπεδούχων. Προς το τέλος μάλιστα του αγώνα για να μετριάσει τα κακώς κείμενα έβγαλε από το τσεπάκι την κόκκινη κάρτα και άρχισε να μοιράζει στους αναπληρωματικούς του Ποσειδώνα (που ούτως ή άλλως δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής).
Με τις συνθήκες που επικράτησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι χαρακτηριστικό ότι εισήλθε ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ στον αγωνιστικό χώρο το μελος της ΕΠΣ, κ. ΚΟΤΣΩΝΗΣ, για να διακόψει την αναμέτρηση αλλά ο κ. Τσούχλης δεν έδειξε να ενδιαφέρεται...
Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η Ένωση άνοιξε το σκορ στις αρχές τις επανάληψης όμως ο ψυχωμένος Ποσειδών κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέχρι το 70', όταν και ουσιαστικά έληξε το παιχνίδι. Στο τελευταίο 20λεπτο ζήτημα είναι να παίχτηκε 5' μπάλα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!
*Φιλαθλος Ενωσης Λαγκαδας-Συκιαδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου