Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νηρέας-'Ομηρος 52-68

Με εκτός έδρας νίκη επί του αξιόμαχου Νηρέα Καρδαμύλων έκλεισε τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ο ΟΜΗΡΟΣ στα Λιβάδια με σκορ 52-68. Με μόλις 5 άνδρες στη σύνθεσή του και στον πάγκο έναν..
έφηβο και τρεις παίδες, ο ΟΜΗΡΟΣ ξεκίνησε άτονα το παιχνίδι και επιδόθηκε σε πολλές προσπάθειες από την περιφέρεια. Απέναντι στη ζώνη του Μανώλη του Μανώλη Χατζηλάμπρου αυτός που έδινε τις λύσεις ήταν ο αδελφός του, Μάριος, δίνοντας στους φιλοξενούμενους το προβάδισμα με 8-16 στο δεκάλεπτο. Η δεύτερη περίοδος έδειξε να κυλάει στο ίδιο μοτίβο με τις ομάδες απλώς λίγο πιο "ζεστές" και τον ΟΜΗΡΟ να προσπαθεί να τρέξει με λίγα πάντως αποτελέσματα. Οι επιθέσεις ήταν βιαστικές και οι παίκτες στατικοί με το ρυθμό και το θέαμα να μην κολακεύουν καμία από τις δυο ομάδες στο ημίχρονο (18-31).
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το ρυθμό του αγώνα φτάνοντας τη διαφορά στους 24 (???) πόντους αλλά εκεί έδειξαν και πάλι να χαλαρώνουν δίνοντας την ευκαιρία στον ΝΗΡΕΑ να μειώσει σε 36-54. Η τελευταία περίοδος δεν επεφύλλαξε κάποια ανατροπή σκηνικού με τους δυο αντίπαλους να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες και να φτάνουμε στο τελικό 52-68.
Κορυφαίοι για τους νικητές ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΤΑΚΙΑΣ του β' ημιχρόνου και ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ του α' ενώ από τον ΝΗΡΕΑ ξεχώρισε ο ΧΑΤΖΑΡΓΥΡΟΣ. Σημαντική ημέρα για τους αδελφούς ΔΗΜΗΤΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που πήραν το βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα. Άτυχη στιγμή ο τραυματισμός του νεαρού ΠΟΔΙΑ από πλευράς ΝΗΡΕΑ στο πρώτο ημίχρονο.
08-16..10-15..18..23..16..14..=52-68
Γιακουμας-Λοιζος
(Χατζηλαμπρου)Χατζαργυρος 21(3),Ξυδας 2,Ποδιας 4(1),Νεαμονιτης 5,
Χατζηλαμπρου 2,Τζαγγετας,Μιχαλιος 6,Καμπουρης 11,Χουλιαρης 1
(Λουκας)Μαρδας 6,Ψαρουδης 6,Κωνσταντινου Ι.2,Μυλιορδος 4,Νικολακης 6,Μακριδης 2,
Κωνσταντινου Δ.,Χατζηλαμπρου 19(4),Στακιας 23,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου