Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κατηγορεί τον Ολυμπιακό ο Βλοντάκης

Για ανηθικότητα από μέρους του Ολυμπιακού στο θέμα της μεταγραφής του στο Ν.Ο. Χίου το περασμένο καλοκαίρι, έκανε λόγο ο Αντώνης Βλοντάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.sport - fm.gr και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, διαφοροποιώντας τη θέση του, από αυτήν των υπόλοιπων συμπαικτών του, ενώ αρνήθηκε πως..
υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του ότι θα αγωνίζεται εφόσον πληρώνεται. 


Συνέντευξη στον Παναγιώτη Κεφαλά

Ο Αντώνης Βλοντάκης μένει ανένδοτος στην απόφασή του, ενώ τόνισε πως είναι άνθρωπος που ό,τι λέει το τηρεί: «Δεν βρίσκω κανένα λόγο για να επιστρέψω στις πισίνες. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της. Ξέρω ότι είναι αδύνατο να πάρω όλα τα δεδουλευμένα, αλλά θα ήθελα να πάρω τουλάχιστον ένα μέρος. Αλλά να ξέρετε ότι είμαι άνθρωπος που τηρώ αυτά που λέω».

Ακούστηκε ότι υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, με τον οποίο θα αγωνίζεται μόνο εφόσον πληρώνεται, αλλά ο διεθνής φουνταριστός το αρνείται: «Το διάβασα αυτό σήμερα και άρχισα να γελάω. Πιστεύω ότι είναι γελοίο, θα πρέπει να ξανακοιτάξω το συμβόλαιό μου… Σε όλες τις συμφωνίες ανάμεσα σε παίκτες και συλλόγους υπάρχουν αμοιβαίες υποχρεώσεις».

Η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι», ήταν τότε που ο Ολυμπιακός δεν του επέτρεψε να πάει στη Χίο: «Αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα ήταν ανήθικο. Βρήκα ομάδα να πάω, μάλιστα τους χάριζα μεγάλο μέρος των οφειλόμενων, αλλά εκείνοι με κράτησαν. Το κακό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ενεργούσε διαφορετικά σε εκείνη την περίπτωση. Είμαι άνθρωπος που δουλεύει με το συναίσθημα και την ψυχολογία και αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα από τα δύο».

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν προτίθεται να σταματήσει από τώρα την ενεργό δράση: «Αυτή τη στιγμή κάνω προπονήσεις μόνος μου. Με όσα έχουν γίνει ήθελα να σταματήσω, αλλά αποφάσισα θα αγωνιστώ για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Θέλω να σταματήσω μέσα στις πισίνες και όχι έξω από αυτές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου