Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΧΙΟΥ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ
6 ΣΤΑ 6  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......


ΗΡΑΚΛΗΣ –ΟΜΗΡΟΣ  1-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/11 ΓΗΠΕΔΟ ΘΥΜΙΑΝΩΝ

Το τραίνο μας σφυρίζει 3 φορές, στα 3 τελευταία παιχνίδια φιλοδωρεί από 3 γκολ τους αντιπάλους.Σήμερα σειρά είχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ στη στάση Θυμιανά , στο  έκτο βαγόνι  έγραψε :  ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΜΗΡΟΣ 1-3

ΟΜΗΡΟΣ 
ΚΟΤΑΤΗΣ,
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ – ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ (ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤ. 80’)  - ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ- ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ – ΨΑΡΟΥΔΗΣ (ΚΡΟΥΣΟΥΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜ. 70’) - ΑΓΟΡΗΣ- ΜΟΥΛΑΚΗΣ -
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ- ΠΟΥΛΙΟΣ – ΓΑΝΟΣ (Χ΄΄ΘΑΝΑΣΗΣ 90’+)

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο δυνατός άνεμος συνηγόρησε σε ένα άτεχνο και νευρικό παιχνίδι που όμως ήταν γρήγορο , πάνω-κάτω η μπάλα  με φάσεις και στις 2 εστίες.
Χαρακτηριστικό του αγώνα τα 3 «πένελτυ»
Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη την πήρε …
Το 1-0  μόλις στο 5΄λεπτό  με την γνωστή συνταγή: Μακρινό «αράουτ» ΨΑΡΟΥΔΗ  πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα  που αιφνιδιάστικε , του ξέφυγε η μπάλα και ο Μερκούρης που καραδοκούσε  με κοντινή προβολή την έστειλε στα  δύχτια.
Το 1-1 με «πέναλτυ» αφού σε μπαλιά προς την περιοχή μας αυτή προσέκρουσε στο χέρι αμυντικού μας .  Οι αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ το γιορτάσανε προκλητικά μπροστά στον πάγκο της ομάδας μας.
Μετά το ένα –ένα φάνηκε ότι ο αντίπαλος  ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα  και έπαιζαν με καθυστερήσεις.
Το 1-2 περίπου στο 55΄ ήρθε  όταν μέσα στην αντίπαλη περιοχή ανετράπει ο Ψαρούδης. Μουλάκης και «γκοοοοοόλ!!!» πού επανηγυρίστηκε πολύ έντονα από παίχτες και φιλάθλους. Η ιαχή «ΟΜΗΡΟΣ-ΟΜΗΡΟΣ» δόνησε το γήπειδο για αρκετή ώρα!!!
Το 1-3 ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο  γιατί μετά το 1-2 οι Ηρακληδείς έδειξαν αδύνατοι να αντισταθούν, έτσι σε μία επέλαση ανετράπη ο Πουλιός στην περιοχή. Το «πέναλτυ» εκτελέστηκε άψογα πάλι από τον Μουλάκη.
Διακρίθησαν : Ο Μουλάκης που έβαλε 2 «γκολ». Ο Πουλιός που ήταν πολύ κινητικός  και εκέρδισε το πέναλτυ του 3ου . Ο Ψαρούδης  Ι. που είχε συμμετοχή στο πρώτο και εκέρδισε το πέναλτυ του 2ου  και Ο Γιοβανάκης άρχοντας στην άμυνα , με προσπάθιες να  φτιάχνει και  παιχνίδι .
Από τους υπόλοιπους δεν υστέρησε κανένας , όλοι έπαιξαν δυνατά και  ψυχωμένα.

Διαιτητής ο γνωστός μας Ξενάκης τα πήγε καλά.


ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου