Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ: EMX KAI NOX

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ.........


Το παρακάτω to δανειζόμαστε από το blog του ΝΟΧ





"Ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνεργασία μεταξύ του ΝΟ Χίου και της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος του ΝΟΧ Παναγιώτης Παππής και ο πρόεδρος της ΕΜΧ Κώστας Γανιάρης. Το γνωστό χιώτικο προϊόν της ΕΜΧ, η Μαστίχα ΈΛΜΑ θα είναι ο επίσημος χορηγός της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ, η οποία πλέον θα ονομάζεται ΕΛΜΑ-ΝΟΧ. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προέδρων έχουν ως εξής:


Παναγιώτης Παππής (Πρόεδρος ΝΟΧ): Πίστευα και πιστεύω στις δυνάμεις των τοπικών επιχειρήσεων της Χίου. Η ομάδα μας, ο ΝΟ Χίου, είναι γνωστή για την παρουσία της στο χώρο του ναυταθλητισμού. Παράλληλα, η ΕΛΜΑ είναι ιδιαίτερα γνωστή στο δικό της χώρο και τα προϊόντα που παράγει. Σε αρκετά δύσκολες συνθήκες σήμερα, τέτοιες συμφωνίες είναι πολύ σημαντικές. Καλωσορίζουμε την ΕΛΜΑ και μαζί θα αναδείξουμε τον τόπο μας. Κάθε βοήθεια προς τον Όμιλό μας είναι προς όφελος για τον τοπικό αθλητισμό του νησιού της Χίου.
Κώστας Γανιάρης (Πρόεδρος ΕΜΧ): Eπιλέξαμε τη συνεργασία αυτή, διότι μέσω του ονόματος του ΝΟ Χίου, πιστεύουμε ότι το όνομά μας μπορεί να ταξιδέψει παντού. Ευχαριστώ όσους στήριξαν την προσπάθεια για συνεργασία των δύο πλευρών. Πιστεύουμε στη συνεργασία αυτή και μελλοντικά μπορούμε να την εξελίξουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Χίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός ο οποίος ανέφερε τα εξής: είναι πολύ σημαντικό που γίνεται σήμερα το «πάντρεμα» μεταξύ του ΝΟ Χίου και της ΕΛΜΑ. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΝΟΧ διαθέτει μεγάλη ιστορία στον υγρό στίβο με πολλές επιτυχίες. Η ΕΛΜΑ αγκαλιάζει τον υγρό στίβο και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για τον χώρο μας. Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία και προσωπικά εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και στις δύο πλευρές."
   Μόνο καλά για τον Χιώτικο αθλητισμό και την ντόπια κοινωνία μπορεί να περιμένουμε από την παραπάνω συνεργασία, αλλά βρε παιδιά, μιά πικράδα μου ανεβαίνει σαν μέλος ομάδας μαστιχωπαραγωγικού χωριού  με πρόσφατη θητεία στην  Δ΄εθνική......
   Όμως η καλή αρχή έγινε και μπορεί  η παντρειά αυτή να φέρει και άλλες παρόμοιες  στον χώρο του ποδοσφαίρου!
ΚΠΣ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου