Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΥ.

                                             ΒΥ  BY CUP!
                        ANTIO ΚΥΠΕΛΛΟ!

ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ  1-1   ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,                                      1-3 ΣΤΑ "ΠΕΝΑΛΤΥ"


 Ένας υπερόπτης και νωχελικός ΟΜΗΡΟΣ  δεν είναι δυνατόν να κερδίσει ένα ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ
που τα έδωσε όλα με φρεσκάδα , όρεξη , με μία επιθετική τριπλέτα φωτιά και ένα τερματοφύλακα στην μέρα του.

Σύνθεση Ομήρου:
Κοττατής Η., Σωτηράκης Ισ., Κοκοκύρης Ι., Γεροντιδάκης Κ.,  Χ'θανάσης Γ., Αγορής Ελ., Κρουσουλούδης Δ.( 60΄ Ζούμας Ν.) , Ψαρούδης Ι. ( τραυματισμός  30΄Λυμπερόπουλος), Πουλιός Θ., Μερκούρης Χ.(75΄ Κρουσουλούδης Μ.) Π  ελαντής Στ.

Ο αγώνας
Ας μην κρατήσουμε πολλά  από τον αγώνα  παρά μόνο να τον χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα για να μάθομε και να παραδειγματισθούμε από τα σφάλματά μας και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια  των παικτών του Βαρβασιακού .
Έως το 30' που πετύχαμε το γκολ - μία πανέξυπνη εκτέλεση από τον Ψαρούδη Ι, άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα-  το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ελαφρά πρωτοβουλία του ΟΜΗΡΟΥ αλλά και μερικές επικίνδυνες αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Από αυτό το σημείο και πέρα φάνηκε το γκολ να χαλυβδώνει το Βαρβάσι που άρχισε να  ανεβαίνει  τακτικότερα με αξιώσεις , μάλιστα χάθηκαν και μερικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει  Στό β΄ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε και το Βαρβάσι συνέχιζε να απειλή με το κέντρο του Ομήρου εκτός αγώνα. Η ισοφάριση μας κτύπησε την πόρτα σε μία φάση περίπου στο 65΄όταν και ζητήθηκε πέναλτυ από τους αντιπάλους  αλλά πέρασε η φάση ανώδυνα.Ο Βαρβασιακός συνέχιζε να ζητάει το κάτι παραπάνω και φτάσαμε στο 90΄ που πιστέψαμε ότι η νίκη είναι δική μας καθώς και η πρόκριση αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον....τερματοφύλακά μας που μία του αστάθεια  έστρωσε την μπάλα σε αντίπαλο που την έσπρωξε στα δύχτια  και έφερε το παιχνίδι στην παράταση. Ο  βαρβασιακός εδώ έμεινε με 10 παίκτες αφού απεβλήθη ο σκόρερ του με 2η  κίτρινη για προκλητική συμπεριφορά .
             Φτάσαμε στην παράταση. Από το  πρώτο μέρος φάνηκε ότι το λειψό Βαρβάσι θέλει την ισοπαλία και έπαιξε πολύ πιό συγκρατημένα με προταιρεότητα την άμυνα , ο Ομηρος ανέβηκε πολύ στο β΄μέρος είχε την κατοχή καθολικά αλλά το γκολ δεν ήρθε παρά τις καλές προσπάθειες  που  απέφεραν 2 μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.
            Σειρά είχαν τα πέναλτυ.
 ΒΑΡΒΑΣΙ    ΓΚΟΛ            ΠΕΛΑΝΤΗΣ       ΑΟΥΤ                 1-0
  ΒΑΡΒΑΣΙ    ΓΚΟΛ            ΑΓΟΡΗΣ            ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ    2-0
  ΒΑΡΒΑΣΙ    ΑΟΥΤ            ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ     ΓΚΟΛ                 2-1
  ΒΑΡΒΑΣΙ    ΓΚΟΛ       ΚΡΟΥΣΟΥΛΟΥΔΗΣ Μ  ΑΟΥΤ         3-1
        Έτσι το πέμπτο πέναλτυ δεν είχε νόημα. Τελικό σκορ
        ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙ  1-3 και το τελευταίο να πανηγυρίζει μία  μεγάλη πρόκριση
          και να περνάει άξια στην επομένη φάση του κυπέλλου.

Διακρίθηκαν σαν καλλίτεροι μέσα στην μετριότητα της ομάδας.
Οι 4 αμυντικοί μας  Κοκοκύρης/Γεροντιδάκης/Σωτηράκης/Χ'θανάσης και ο Ψαρούδης έως το 30΄ που αντικαταστήθηκε λόγω τραυματισμού για το ωραίο γκόλ που μας προσέφερε.

Σχόλιο
Πιστεύω ότι σήμερα έξω από το κύπελλο μας άφησε ο κακός μας ο  εαυτός , χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω καθόλου την αξία της πρόκρισης του βαρβασιακού.
Επίσης το  τρένο μας θα εξακολουθεί στο πρωτάθλημα και ένας σοβαρός Όμηρος θα αργήσει να κάνει στάση.
ΚΠΣ





                                      
     





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kafeneia

Δημοσίευση σχολίου