Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΗΡΟΣ-ΑΙΓΕΑΣ 66-47


Με νίκη προχώρησε η ομάδας των ανδρών ενάντια σε αυτήν του Αιγέα με σκορ 66-47 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε νευρικοί και αγχωμένοι δίχως ιδιαίτερο λόγο, κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση είτε χάνοντας πολλά εύκολα καλάθια είτε ‘πουλώντας’ στους αντιπάλους μας την μπάλα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο μαχητικός Αιγέας να μετατρέψει το παιχνίδι σε ντέρμπυ : προηγήθηκε με 2-10 στην 1η περίοδο  και 22-23 στην 2η αλλά μ’ ένα δικό μας σερί στο τέλος κλείσαμε το ημίχρονο προηγούμενοι με 33-28.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε βελτιωμένοι, παίξαμε πιο ουσιαστικά και βρίσκοντας τις λύσεις στην επίθεση (παίρνοντας πόντους σχεδόν από όλους τους παίχτες μας) χτίσαμε σιγά-σιγά μια διαφορά 10 με 12 πόντους(το ταμπλό στο 30’’ έγραφε 50-39).Και κάπως έτσι το τελικό 66-47 ήρθε μάλλον φυσιολογικά.
Απ τους παίχτες μας ξεχώρισαν οι Γ.Μοσχούρης (12π.-9 ασσιστ) και Γ. Φεγγουδάκης (13π.),ενώ στο 3ο δεκάλεπτο αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα ο Λ.Νικολάκης τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθούμε για περίπου 10 ημέρες.
Με την ομάδα του Αιγέα θα βρεθούμε αντιμέτωποι ξανά και την επόμενη βδομάδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου(Σαβ.12/11-19:30-κλειστό γυμναστήριο Χίου).
Για εμάς είναι ίσως ο πιο κρίσιμος αγώνας που έχουμε δώσει εώς τώρα καθώς με νίκη θα προκριθούμε ύστερα από 10 χρόνια σε κάποιο τελικό.
‘Εχοντας πίστη στις δυνατότητές μας θα κανουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα από κόντα στο γήπεδο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου